Uutishuone

Uutishuone

Ensimmäistä kertaa jaettavalla MBA-stipendillä tuetaan innovatiivista ja vastuullista johtamista sekä elinikäistä oppimista

Aalto University Executive Education (Aalto EE) myöntää stipendin Aalto MBA for Executives -ohjelmaan. Stipendillä halutaan tukea kunnianhimoisen ja motivoituneen osaajan kykyä kehittää ja johtaa organisaatioita innovatiivisella ja vastuullisella tavalla. Haku on parhaillaan käynnissä 16.8.2020 asti.

17.6.2020

Myös Aalto MBA -nimellä tunnettu tutkinto-ohjelmaa on uudistettu monin tavoin ja vastuullisuus on uudistuksen myötä otettu koko ohjelman läpileikkaavaksi teemaksi.  

- Haemme pitkäjänteisestä johtamisen kehittämisestä syttyvää johtajaa, jolle vastuullisuus on tärkeä osa liiketoiminta-ajattelua, kertoo Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista vastaava johtaja Hanna-Riikka Myllymäki

MBA-stipendiä tullaan markkinoimaan koulutushakuportaali koulutus.fi:n kanavissa ja koulutus.fi:n edustaja on myös mukana valitsemassa stipendin saajaa. 

Stipendin saajan täytettävä tietyt vaatimukset 

Stipendi kattaa Aalto MBA for Executives -ohjelmaan osallistumisen (arvo 37 800 euroa). Saaja valitaan marraskuussa 2020. Opinnot alkavat tammikuussa 2021. 

Stipendi on suunnattu henkilölle, jolla on vähintään alempi korkeakoulututkinto ja kolmen vuoden työkokemus valmistumisensa jälkeen. Lisäksi hakijalta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Stipendin saadakseen hakijan tulee olla asunut Suomessa vähintään 24 kuukauden ajan ja hänen on kyettävä aloittamaan opinnot tammikuussa 2021. 

Stipendin saajan valitsee stipenditoimikunta, joka koostuu Aalto EE:n asiantuntijoista, Aalto-yliopiston professorista, ohjelman alumnista/alumneista ja koulutus.fi:n edustajista.  

Viimeinen hakupäivä on 16.8.2020. Lisätietoja ja hakulomake löytyvät täältä. Hakijat voivat halutessaan kysyä lisätietoja ohjelmasta 15.6.–3.7. välisenä aikana tai 27.7. lähtien puhelimitse +358 10 837 3852 tai sähköpostitse aaltombastipendi@aaltoee.fi (4.7.–26.7. lähetettyihin sähköposteihin vastataan 27.7. jälkeen)

Lisätietoja 

Aalto MBA for Executives on käänteentekevä liikkeenjohdon ohjelma kokeneille asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat laajentaa urakehitysmahdollisuuksiaan sekä uudistaa kykyään kehittää ja johtaa liiketoimintaa innovatiivisella ja vastuullisella tavalla.

Hanna-Riikka Myllymäki, Business Area Director, Degree Programs 
Director, Public Affairs 
+358 10 837 3851 
hanna-riikka.myllymaki@aaltoee.fi 

Aalto University Executive Education Ltd 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia globaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.