Uutishuone

Uutishuone

Liikkeenjohdon valmennukset kilpailudynamiikasta tuottivat kansainvälisen palkinnon

Joka vuosi kymmenien organisaatioiden ylin johto pääsee pureutumaan kilpailustrategiaan ja menestymisen resepteihin Aalto EE:n valmennusjaksoilla. Yhteistyö monien alansa kansainvälisesti johtavien yritysten kanssa on tehnyt mahdolliseksi myös poikkeuksellisen tutkimusaineiston keräämisen ja analysoinnin.

Parhaillaan Bostonissa järjestettävässä Academy of Management -konferenssissa esitellään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkijoiden Jukka Luoman (kuvassa), Mikko Laukkasen ja Pekka Mattilan työhön perustuva tutkimus. Artikkeli on palkittu yhtenä konferenssin parhaimmistoon kuuluvista.

12.8.2019

Parhaillaan Bostonissa järjestettävässä Academy of Management -konferenssissa esitellään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkijoiden Jukka Luoman, Mikko Laukkasen ja Pekka Mattilan työhön perustuva tutkimus “Study Consequences of Competitor-Based Thinking: Evidence from Participant Observation of Wargaming”, jossa tarkastellaan sitä, miten pelimäinen työskentely ja asettuminen kilpailijan rooliin auttaa eurooppalaisten ja aasialaisten organisaatioiden avainjohtoa rakentamaan ja vahvistamaan strategiaansa. Artikkeli on palkittu yhtenä konferenssin parhaimmistoon kuuluvista.

Academy of Management on johtamisen alan tutkimuksen arvostetuin kansainvälinen julkaisu- ja keskustelufoorumi. Tällä kertaa vuosittainen konferenssi kokoaa yhteen yli 11 000 tutkijaa ja asiantuntijaa. Tänä vuonna Aaltoa edustaa yli 60 asiantuntijaa. Suomesta kaikkiaan on lähes 130 osallistujaa. Naapurista Venäjältä konferenssiin osallistuu yli 10 tutkijaa, ja Ruotsista yli 100.

Lisätiedot

Pekka Mattila, valtiot. tri, toimitusjohtaja, Professor of Practice
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Mikko Laukkanen, KTT, akateeminen johtaja
Aalto University Executive Education
Puhelin: 010 837 3732
mikko.laukkanen@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.