Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Turvallisuusviestintä

Turvallisuusviestinnän koulutuksessa pääset rakentamaan ymmärrystä turvallisuuden ja viestinnän yhteensovittamisesta. Mediayhteiskunta ja medialisaatio, jossa erilaiset mediat ja älypuhelimet ovat läsnä jokaisen kansalaisen ja organisaation arjessa, haastavat myös turvallisuustoimintaa ja siihen liittyvää viestintää. Koulutuksessa tarkastelemme muun muassa vaikuttavaa sisäistä ja sidosryhmäviestintää, tehostettua viestintää, hybridiä mediatilaa, informaatiovaikuttamista ja -puolustusta. Olennainen osa jaksoa on myös käytännön harjoitus, joka konkretisoi käsiteltäviä teemoja.

Turvallisuusviestinnän koulutus on kaksipäiväinen Turvallisuusjohdon koulutusohjelma TJK:n opintojakso, joka on mahdollista suorittaa myös itsenäisenä koulutuksena.

Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Edellisen ohjelman osallistujista 97 % suosittelee osallistumista.

Aalto PRO:lla on 30 vuoden kokemus Turvallisuusjohdon koulutusohjelman järjestämisestä. Koulutuksen on käynyt jo yli 500 turvallisuusasiantuntijaa.

Edellisen ohjelman osallistujat antoivat ohjelman kokonaisarvosanaksi 5,5/6,0. Aalto PRO:n ohjaus ja palvelu saivat arvosanan 5,5/6,0.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu turvallisuuden asiantuntijoille ja johtamistehtävissä toimiville henkilöille. Lisäksi jakso sopii erinomaisesti viestinnän ammattilaisille ja strategisen viestinnän osaajille, jotka haluavat ymmärtää syvemmin turvallisuusilmiöiden merkitystä sisäisessä ja sidosryhmäviestinnässä.

Kouutus sopii myös viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan informaatiovaikuttamisen ilmiöstä ja vahvistaa organisaation suojatumista siltä.

 

Koulutuspäivät

Kouluttajat

Lilly Korpiola

Lilly Korpiola on tietokirjailija sekä viestinnän ja johtamisen asiantuntija. Korpiola on tehnyt pitkän uran ammattijohtajana, mediatuottajana ja konsulttina.

Hän on tutkinut viestintää ja johtamista digitaalisessa julkisuudessa ja yhdistää valmennuksissaan tutkimustietoa käytännön kokemukseen.  Korpiola valmentaa ja konsultoi eri organisaatioita viestinnän, johtamisen ja vaativan vuorovaikutuksen kysymyksissä Suomessa sekä kansainvälisesti. Hän on ollut kehittämässä usean suomalaisen organisaation turvallisuus- ja kriisiviestintää sekä viestintästrategiaa.

Lilly Korpiola on kirjoittanut useita tietokirjoja, mm. Kriisiviestintä digitaalisessa julkisuudessa (2011 Inforkustannus), Arabikevät (2012 Avainkustannus, yhdessä toimittaja Hanna Nikkasen kanssa), Lähi-itä Arabikevään jälkeen – arjen ja apokalypsin välissä (2017 Tammi, yhdessä Sanna Raita-ahon kanssa) sekä Korona ja digitaalinen riskiyhteiskunta (2021 Tammi, yhdessä Petro Poutasen kanssa).

Hanna Maula

Hanna Maulalla (KTT) on pitkä kokemus viestinnän johtamistehtävistä muun muassa Nesteellä, Aalto-yliopistossa ja Elcoteqilla. Hän on kirjoittanut kolme tietokirjaa strategiatyöstä ja johtamisesta ja on kokenut kouluttaja.

Maula on väitellyt Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun johtamisen laitokselta. Hän on toiminut aiemmin myös tutkijana Aalto-yliopistossa ja vierailevana tutkijana Stanfordin yliopistossa.

Luettavaa aiheesta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta