Data-analytiikka ja tekoäly hyötykäyttöön

Webinaarissa käsitellään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden hyödyntämistä liiketoiminnan kehittämisessä ja organisaatioiden välisessä yhteistyössä. 

02.10.2023

Datasta ja tekoälystä on tullut menestystekijöitä, joiden avulla yritykset voivat hakea kasvua ja uusia toimintamalleja. Kerromme webinaarissa data-analytiikan ja tekoälyn sovellusten mahdollisuuksista ja syksyllä starttaavan koulutusohjelman sisällöistä, joihin kuuluvat mm. edistyneen analytiikan ja koneoppimisen työkalut, organisaation datastrategia ja dataekosysteemien kehittäminen. Näitä lähestytään teorian ja käytännön kautta myös webinaarissa.
 
Webinaarin puhujavieraana Aalto-yliopistosta Marko Turpeinen, Adjunct Professor

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää datasta, analytiikasta ja tekoälystä?

Tutustu digitalisaatioaiheisiin koulutuksiimme

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Data-analytiikka ja tekoäly hyötykäyttöön

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka