Johtaminen terveydenhuollossa 30 vuotta

Johtaminen terveydenhuollossa juhlavuosi on käynnistetty johtajuusaiheisella webinaarilla, jossa alustajina ja keskustelijoina ovat JTH- ja Health EMBA -alumnimme Mikko Pietilä ja Markku Mäkijärvi.

13.06.2022

Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelma viettää tänä vuonna 30. juhlavuottaan. Monenlaiset muutospaineet haastavat terveydenhuoltoa ja alan johtamisosaamista. Muun muassa sote-uudistuksen ja kehittyvän teknologian tuomien uudistusten ristipaineissa johtajilta vaaditaan kykyä ja osaamista käynnistää muutos ja vahvistaa sitä. Pitkittynyt koronapandemia on ollut erityinen haaste terveydenhuoltoalan johtajille, jotka ovat samaan aikaan vastuussa niin potilaiden kuin työyhteisön akuutista turvallisuudesta, organisaation päivittäisestä johtamisesta sekä pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamisesta.

Juhlavuosi on käynnistetty johtajuusaiheisella webinaarilla, jossa alustajina ja keskustelijoina ovat JTH- ja Health EMBA -alumnimme Mikko Pietilä ja Markku Mäkijärvi. He peilaavat omia kokemuksiaan asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä pohtivat johtajan roolia ja oman johtajuuden rakentumista erilaisten muutosvoimien ja paineiden alla:

•   Asiantuntijaorganisaation johtaminen muutoksessa ja johtajan oma muutos
•   Miten paineiden ristitulessa oleva johtaja voi onnistua parhaiten?
•   Miten johtaa samanaikaisesti akuuttia kriisiä ja kehittää organisaatiota kohtaamaan tulevaa?
•   Miten fokusoitua tekemisen ytimeen ja tehdä päätöksiä puutteellisen tiedon varassa?

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Oletko kiinnostunut johtamiseen liittyvistä koulutusohjelmistamme? Katso kaikki avoimet ohjelmamme täältä »

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Johtaminen terveydenhuollossa 30 vuotta

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka