Objectives and Key Results for Performance Management
Tutustu OKR-mallin voimaan kurssillamme, joka on suunniteltu mullistamaan suorituskyvyn johtaminen ja strateginen linjaus. Tämä kurssi antaa sinulle taidot asettaa, seurata ja saavuttaa mitattavissa olevia tavoitteita varmistaen operatiivisen erinomaisuuden. Sukella OKR-mallin käytännön sovelluksiin ja opi integroimaan jatkuva kehittäminen sekä työntekijöiden sitoutuminen keskustelujen, palautteen ja tunnustuksen (CFR) avulla. Muuta lähestymistapasi suoritusarviointiin dynaamisella ja innostavalla OKR-mallilla, joka yhdistää yksilölliset ponnistelut organisaation tavoitteisiin menestyksen saavuttamiseksi nykyaikaisessa liikemaailmassa.
Huomioithan, että verkkokurssi on englanninkielinen.
Aloitus
Hinta:
Ota yhteyttä
Kenelle
Kurssi sopii erinomaisesti sekä uransa alkuvaiheessa oleville että kokeneemmille ammattilaisille.
- Uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset, jotka alkavat ottaa vastuuta suorituskykytavoitteiden asettamisesta ja seurannasta. Tähän ryhmään kuuluvat esimerkiksi nuoremmat esihenkilöt, tiiminvetäjät ja koordinaattorit, joiden on tärkeää ymmärtää, miten tiimin työpanos voidaan linjata organisaation tavoitteisiin.
- Kokeneet ammattilaiset, kuten keski- ja ylemmän tason esihenkilöt sekä johtajat, hyötyvät kurssista syventämällä ymmärrystään OKR-mallista ja kehittyneistä suorituskyvyn johtamisen käytännöistä. He vastaavat usein suorituskyvyn johtamisjärjestelmien toteuttamisesta, osastojen tavoitteiden linjaamisesta organisaation strategiaan sekä jatkuvan kehittämisen kulttuurin edistämisestä.
Sisältö ja aikataulu
Tässä kattavassa kurssissa syvennät osaamistasi suorituskyvyn johtamisesta hyödyntämällä tehokkaasti Objectives and Key Results (OKR) -menetelmää sekä Conversations, Feedback ja Recognition (CFR) -elementtejä. Kurssi on suunniteltu helpottamaan siirtymää perinteisistä suoritusarvioinneista kohti dynaamista ja vuorovaikutteista OKR-järjestelmää, vahvistaen samalla yksilön työn ja organisaation strategisten tavoitteiden välistä linjaa.
Perehdyt OKR-menetelmän teoreettisiin perusteisiin ja käytännön sovelluksiin, ja opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja seuraamaan OKR:ia, jotka tukevat organisaatiosi erityistarpeita. Kurssi painottaa jatkuvaa kehittämistä, strategista yhteensovittamista ja suorituskyvyn johtamisen inhimillisiä ulottuvuuksia, tarjoten osallistujille valmiudet rakentaa avoimuuteen, vastuullisuuteen ja sitoutumiseen pohjautuvaa tiimikulttuuria.
Kurssi koostuu viidestä moduulista, joista kukin keskittyy omaan aihealueeseensa. Voit suorittaa kurssin joustavasti omaan tahtiisi.
Kouluttajat

Teemu Malmi
Teemu Malmi toimii laskentatoimen professorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.
Professori Malmin erityisosaamisalueita ovat johtamisjärjestelmät, strategian toimeenpano ja kannattavuuslaskenta. Hänen tutkimuksiaan on julkaistu alan kansainvälisissä lehdissä kuten Journal of Management Control, Management Accounting Research ja European Accounting review.
Malmi opettaa säännöllisesti useissa johdon koulutusohjelmissa ja on toiminut konsulttina useille eri yrityksille muun muassa seuraavilta aloilta: IT, elektroniikka, energia, rahoitus, elintarvike, terveydenhuolto, media, metalli, liikenne/kuljetus. Hänellä on myös kokemusta julkisella sektorilla työskentelystä, kuten ministeriöistä, kunnista ja sairaaloista.
Teemu Malmilla on kauppatieteiden tohtorin tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta.

David Derichs
David Derichs on vanhempi yliopistonlehtori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen laitoksella.
Hän toimii tällä hetkellä vanhempana neuvonantajana alkuvaiheen startup-yrityksessä ja hyödyntää yli kahdeksan vuoden kansainvälistä strategiakonsultoinnin kokemustaan RB:llä (aiemmin Roland Berger Strategy Consultants).
Nykyisessä tehtävässään vanhempana yliopistonlehtorina Derichs keskittyy tutkimuksessaan suorituskyvyn mittaamiseen ja johtamiseen, rahoitustoiminnon digitalisointiin, kustannuslaskentaan, taloussuunnitteluun, elämänlaajuiseen oppimiseen sekä terveydenhuollon tuottavuuteen liittyviin aiheisiin. Hän opettaa talouden johtamista, suorituskyvyn hallintaa, kustannuslaskentaa, taloussuunnittelua, tietojärjestelmiä sekä taloushallinnon aiheita kaikilla yliopistokoulutuksen tasoilla (kandidaatti, maisteri, MBA, tohtori, elämänlaajuinen oppiminen). Viime aikoina hän on saanut kansainvälistä tunnustusta koulutusinnovaatioistaan ja saanut kolme palkintoa koulutuksen kehittämisestä, muun muassa Kauppalehden ja Liikemies-säätiön myöntämän Vuoden yrittäjyyden edistäjä -palkinnon.
RB:ssä strategiakonsulttina Derichs työskenteli sijoittajien tukemisen, uudelleenjärjestelyjen ja strategisen uudelleenkohdentamisen parissa eri puolilla Eurooppaa ja Aasiaa useissa erilaisissa konteksteissa, mukaan lukien koneenrakennus, terveydenhuolto, alustaliiketoiminta, kulutustavarat, media ja pankkitoiminta.
David Derichs on suorittanut taloustieteen tohtorin tutkinnon Aalto-yliopistossa ja maisterin tutkinnon kirjanpidosta ja rahoituksesta London School of Economics (LSE):ssä.