Inhimillinen tekoäly: miten käytät tekoälyä tietotyössä

Miten tekoäly tukee inhimillistä ajattelutyötä? Mitä tekoälyratkaisut oikeasti ovat ja miten ratkaisuja, etenkin ChatGPT tai MidJourney käytetään ja mitä reunaehtoja niihin liittyy? Webinaarin puhujavieraana FT Lauri Järvilehto.

27.06.2023

Webinaarissa kuulet, miten tekoäly tukee inhimillistä ajattelutyötä, mitä tekoälyratkaisut oikeasti ovat ja miten ratkaisuja, etenkin ChatGPT tai MidJourney käytetään ja mitä reunaehtoja niihin liittyy. Kerromme webinaarissa myös Aalto EE:n ajankohtaisista digitalisaation valmennuksistamme.

Aihetta käsitellään webinaarissa mm. seuraavien teemojen kautta:

  • Ajattelun rakenteet, teknologia ja tekoäly
  • Mitä tekoäly oikeasti on? Suuret kielimallit, koneoppiminen
  • Tekoälyn etiikkaa
  • Tekoälyratkaisut ja niiden käyttö: ChatGPT, MidJourney

Puhujavieraana webinaarissa Aalto-yliopiston työelämäprofessori Aalto Ventures Programin johtaja, FT, Lauri Järvilehto.

Lauri Järvilehto on sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija, muusikko ja Sherlock Holmes -fani. Järvilehto on Filosofian Akatemian perustaja ja on toiminut Suomen Unicefin hallituksessa. Hän on kirjoittanut monia bestseller-teoksia ajattelusta ja oppimisesta ja luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa.

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää tekoälystä?

Tutustu digitalisaatioaiheisiin koulutuksiimme

Tutustu Inhimillinen tekoäly -työpajaan

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Inhimillinen tekoäly: miten käytät tekoälyä tietotyössä

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka