YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: ”Learning from Zurich”

Webinaaritallenteessa Tommi Mäkynen, Helsinki Zürich Officen Architect, Partner, keskittyy kaupunkikehitykselle relevantteihin asioihin, joita on oppinut Zürichissa toimiessaan arvostamaan.

04.05.2022

Mitä voimme oppia zürichiläisiltä kaupunkikehityksestä? Webinaarissa Tommi Mäkynen, Helsinki Zürich Officen Architect, Partner, keskittyy kaupunkikehitykselle relevantteihin asioihin, joita on oppinut Zürichissa toimiessaan arvostamaan. Hän puhuu myös siitä, mikä kaupungissa ei toimi ja mitä siitäkin voimme oppia?

Tommi Mäkynen on suomalainen arkkitehti, joka on tullut Sveitsiin, ETH Zürichiin opettamaan kaupunkisuunnittelua 17 vuotta sitten. Vuonna 2009 hän perusti kansainvälisesti toimivan arkkitehti- ja kaupunkisuunnittelutoimiston Helsinki Zürich Officen yhdessä Antti Ahlavan ja Mirjam Niemeyerin kanssa. Tommi on opettanut lukuisissa kouluissa arkkitehtuuria sekä kaupunkisuunnittelua ja toimii tällä hetkellä myös Suomen kunniakonsulina Sveitsissä.

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenne

Tutustu Aalto PRO:n YTK:n Pitkä kurssi – yhdyskuntasuunnittelun asiantuntijaohjelmaan.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: ”Learning from Zurich”

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka