Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: AaltoJOKO® Talks: Elinvoimaetu
Johtaminen

AaltoJOKO® Talks: Elinvoimaetu

Webinaaritallenteessa Mikko Kosonen ja Timo Santalainen paneutuvat aiheeseen miten yksityisen ja julkisen puolen yhteistyö luo lopulta kaikkia osapuolia vahvistavan elinvoimaedun.

28.11.2022

|

Videot

Aikamme suurimmat haasteet ovat ilmastonmuutoksen ja terveydenhoidon kaltaisia viheliäisiä pulmia. Suomalaisille yrityksille näiden haasteiden ratkaiseminen yhteistyössä julkisen sektorin toimijoiden ja yliopistojen kanssa tarjoaa ennen näkemättömiä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Parhaimmillaan tämä yhteistyö tuottaa kaikkia osapuolia vahvistavan hyvän kierteen, elinvoimaedun.

Mitä elinvoimaetu on ja kuinka se voidaan saavuttaa? Mitä elivoimaedun saavuttaminen edellyttää strategiselta ajattelulta ja toiminnalta? Miten toimintamalleja voidaan kehittää yritysten, julkisten toimijoiden ja yliopistojen yhteistyössä? Näihin kysymyksiin etsittiin vastauksia torstaina 17.11.2022 AaltoJOKO®Talks:issa. AaltoJOKO® Talks on keskustelusarja, joka tuo johtajat ja asiantuntijat yhteen keskustelemaan johtajuuden ajankohtaisista kysymyksistä.

Webinaaritallenteessa aiheesta ovat keskustelemassa pitkän kokemuksen strategisesta johtamisesta omaavat Mikko Kosonen (KTT, Aalto-yliopiston hallituksen puheenjohtaja) ja Timo Santalainen (KTT, VTL, STRATNETin perustaja ja toimitusjohtaja). Tilaisuutta moderoi AaltoJOKO® ohjelmajohtaja Timo Heikkinen.

AaltoJOKO® -johtamiskoulutus nostaa johtajuustaitosi kokonaisvaltaisesti uudelle tasolle!

Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden paneutua yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa organisaatioiden kohtaamien ilmiöiden kriittiseen tarkasteluun ja antaa käytännön työkalut organisaation tulokselliseen johtamiseen aiheista, jotka jokaisen johtajan tulee hallita. Valmennuksessa pääset kehittämään taitojasi johtaa tulevaisuuden liiketoimintaa. Lue lisää »


Palaa Aalto Leaders' Insight -pääsivulle

Löydä lisää luettavaa ja kuunneltavaa