YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: Soft Cities – Even in Hard Times?

Webinaaritallenteessa David Sim, Jan Gehlin pitkäaikainen kumppani ja luova johtaja, keskustelee pehmeän kaupungin periaatteista sekä elämästä ja haasteista Covid-19-pandemian jälkeen.

23.11.2021

Viimeisten parin vuosikymmenen aikana kaupunkisuunnittelussa on yleistynyt käsitys tiheämpien kaupunkiympäristöjen tarpeesta. David Sim, joka on kirjoittanut vastikään kirjan "Soft City: Building Density for Everyday" , väittää kuitenkin, että tiheys ei yksinään riitä. Hyvässä kaupungissa rakennusten tulee tukea monia suhteita: ihmisten ja paikan, ihmisten ja planeetan sekä ihmisten ja muiden ihmisten välillä. Meidän tulee rakentaa paitsi tiheämpiä, myös monipuolisempia ympäristöjä, jotka helpottavat ihmisten arkea.

Tässä webinaarissa Sim, Jan Gehlin toimiston pitkäaikainen kumppani ja luova johtaja, jakoi oppejaan pehmeän kaupungin periaatteista sekä elämästä ja haasteista Covid-19-pandemian jälkeen.

Webinaaritallenne on englanninkielinen.

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenne

Tutustu YTK:n Pitkä kurssi – yhdyskuntasuunnittelun asiantuntijaohjelmaan.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: Soft Cities – Even in Hard Times?

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka