Vastuullisuutta ja diversiteettiä - Aalto Leaders' Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt

Podcastissa asiantuntijat ja tutkijat keskustelevat työstä ja johtamisesta.

24.09.2021

Aalto Leaders’ Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt. Podcastissa Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) asiantuntijat, tutkijat ja kumppanit keskustelevat työstä ja johtamisesta. Mikä on tärkeää juuri nyt ihmisten, organisaatioiden, bisneksen ja planeetan kannalta?

Tuotantokauden jaksoissa käsitellään muun muassa vastuullisuutta, opiskeluympäristön vaikutusta oppimiseen ja sitä, miksi diversiteetti on hyvää bisnestä. Uudet jaksot julkaistaan kerran kuussa perjantaisin ja ne on kuunneltavissa Soundcloudissa sekä muun muassa Spotifyssa. Jaksojen kieli on joko suomi tai englanti.

Löydät kaikki suomenkieliset jaksot täältä ja englanninkieliset jaksot täältä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vastuullisuutta ja diversiteettiä - Aalto Leaders' Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka