Linnoitus avautuu - suuryritykset kuuntelevat ja oppivat muilta

Globaalin kilpailun kiristyessä moni yritys haluaa löytää kestävän paikan omassa verkostossaan. Tuoreet OP:n suuryritystystutkimuksen tulokset kertovat suuryritysten lisänneen avoimuuttaan, omaksuneen startupeilta toimintatapoja ja voimistaneen yhteistyötään startuppien kanssa.

20.03.2020

Aalto Leaders' Insight -tapahtuman nauhoitteessa kuulet miten suuryritykset ja startupit ovat lähteneet vastaamaan haasteeseen. Samalla saat myös katsauksen suuryritystystutkimuksen tuloksiin ja tuoreimpiin markkinanäkymiin.

Suuryritystutkimus on Aalto-yliopiston tutkijoiden toteuttama OP Ryhmän mahdollistama. Jo kahdeksatta kertaa toteutettu tutkimus on laajuudeltaan ja tavoittavuudeltaan ainutlaatuinen Suomessa ja jopa kansainvälisesti.

Ohjelma

 • Tervetuloa
  Riitta Lumme-Tuomala, Head of Growth ja Director, Talent Management, Aalto EE
   
 • Mitä ajattelee suuryritys vuonna 2020
  Pekka Mattila, toimitusjohtaja, Aalto EE ja Professor of Practice, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
   
 • Minne markkina liikkuu seuraavaksi
  Katja Keitaanniemi, toimitusjohtaja, OP Yrityspankki
   
 • Suuryrityksen ja startuppien yhteistyö
  Henna Pääkkönen-Alvim, Vice President, Innovations, Stora Enso Packaging Materials Division
  Thomas Noreila, toimitusjohtaja ja perustaja, Trä Group

Yhdessä tekeminen ja luominen on olennaista startup-yhteistyön onnistumiselle. Samalla myös johdon ymmärryksen kasvattaminen valmentamalla on tärkeää. Aalto ENT Co-creation Platform on yksi keino onnistua.

Lue lisää Aalto ENT Co-creation Platformista.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Linnoitus avautuu - suuryritykset kuuntelevat ja oppivat muilta

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka