Aineettomat oikeudet – pääomaa yrityksen kasvuun

Mitä IP-strategialla tarkoitetaan ja miksi sen laatiminen on tärkeää?

15.09.2020

IP-strategian luominen osana yrityksen strategiaa on tärkeää, sillä jopa puolet yritysten arvosta voi syntyä aineettomien omaisuuksien kautta. Yritysten uudistumisen ja kilpailukyvyn takaamiseksi yrityksen johdon tulee ymmärtää aineettomien oikeuksien suojaamisen lisäksi myös mahdollisuudet luoda uutta liiketoimintaa niiden kautta.

Kuuntele kolmen yritysjohtajan, Heidi Adlerin (Orion), Pirke Fustinonin (Metso Outotec) ja Virpi Tognettyn (Kemira), näkemyksiä IP:n merkityksestä yrityksille ja teollisuudelle sekä esimerkkejä eri aloilta.

Kenelle webinaaritallenne on tarkoitettu?
Webinaarista hyötyvät esimerkiksi liiketoiminnan johdosta ja strategiatyöstä vastaavat, yhteiskunta- ja vastuullisuusasiantuntijat, TKI- ja IP-alan asiantuntijat.

Kiinnostuitko Patentit-Teollisuus-Tekniikka -ohjelmasta? Lue lisää täältä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Aineettomat oikeudet – pääomaa yrityksen kasvuun

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka