AaltoJOKO® Talks: Vastuullinen toimitusketjun hallinta

Ympäristöasiat ja vastuullisuus ovat nousseet osaksi päivittäistä keskustelua, ja yritysten täytyy huomioida nämä niin omassa toiminnassaan kuin koko toimitusketjussaan. Raaka-aineiden kasvava kysyntä pakottaa yritykset pohtimaan uudestaan resurssien käyttöä: miten raaka-aineita voi kuluttaa tuotannossa vähemmän, korvata tai kierrättää?

24.01.2020

AaltoJOKO® Talks: Vastuullinen toimitusketjun hallinta -tapahtuman tallenteessa syvennytään vastuullisuuteen toimitusketjun näkökulmasta. Millaisilla valinnoilla toimitusketjua voi kehittää vastuullisempaan suuntaan ja minkälaisia liiketoiminnallisia hyötyjä siitä voi saada ympäristöhyötyjen lisäksi?

Ohjelma:

Tervetulosanat
Timo Heikkinen, Solutions Director, Aalto EE

Vastuullinen toimitusketjun hallinta
Katri Kauppi, professori (Associate Professor), Logistiikka, Aalto-yliopisto

 

Aalto EE ja Aalto PRO tarjoavat useita ohjelmia, joissa voit syventää johtamisosaamistasi.

AaltoJOKO® -valmennusohjelma nostaa johtajuustaitosi kokonaisvaltaisesti uudelle tasolle tarjoamalla osallistujille vahvan teoreettisen pohjan aiheista, jotka jokaisen johtajan tulee hallita. Valmennuksessa pääset kehittämään taitojasi johtaa tulevaisuuden liiketoimintaa.

Vastuullisuusnäkökulmia voit syventää Vastuullisuus ja liiketoiminta- sekä Toimitusketjun vastuullisuus -koulutusohjelmissa.


AaltoJOKO® Talks on keskustelusarja, joka tuo asiantuntijat yhteen keskustelemaan johtajuuden ajankohtaisista kysymyksistä. AaltoJOKO® Talks juhlistaa Suomen johtavan liikkeenjohdon valmennusohjelman AaltoJOKO®:n 50-v. taivalta johtajuuden kehittämisen ytimessä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: AaltoJOKO® Talks: Vastuullinen toimitusketjun hallinta

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka