Data Lab for Better Business – Data kasvun alustana

Dataa on pitkään hyödynnetty tilastoina sekä keinona tehokkuuden tavoittelussa. Tiedossa ja sen analysoinnissa on kuitenkin aika ottaa seuraava askel ja edetä uuden liiketoiminnan luomiseen sekä nykyisen toiminnan aktiivisempaan kehittämiseen. Datan hyödyntäminen on portti etumatkalle kilpailijoista sekä väylä uusiin mahdollisuuksiin.

21.10.2019

Data Breakfast Lab for Better Business -tapahtuman tallenteessa syvennytään siihen, miksi juuri nyt tulisi keskittyä datan tuoman lisäarvon mahdollisuuksiin. Kuulet datan ja modernin analytiikan hyödyntämismahdollisuuksista sekä dataan liittyvistä strategioista. Lisäksi mukana on kaksi mielenkiintoista dataan pohjautuvaa case-esimerkkiä.

Tallenne on englanninkielinen.

Ohjelma:

Welcome and Agenda
Jenniliisa Särkkä-Blomberg, Associate Director, Aalto EE

BI & Analytics Is Made for Growing Business
Neda Marvasti PhD, Postdoctoral researcher, Aalto University

Case: Examples of Automation and AI in Financial Industry
Salla Franzén, Chief Data Scientist, SEB

Case: Robotics and IoT in Welding - WeldEye Kemppi
Juhana Enqvist, Chief Digital Officer, Kemppi

 

Aalto EE ja Aalto PRO tarjoavat useita ohjelmia, joissa voit kasvattaa data- ja digitalisaatio-osaamistasi.

Analytiikka ja datastrategiat -ohjelma tarjoaa kattavan ja strategisen näkökulman moderniin analytiikkaan ja sen hyödyntämiseen. Ohjelmassa strategia ja teoria yhdistyvät käytännöllisiin analyysiesimerkkeihin. Koulutuksen jälkeen tiedät, miksi analytiikka on tärkeää, miten datalla tuotetaan arvoa ja mitä erinomainen analytiikka edellyttää.

Data Lab -ohjelma on suunnattu datan kanssa työskenteleville ja niille jotka haluavat päivittää tai parantaa analyysitaitojaan. Koulutuksen jälkeen osallistuja on saavuttanut paitsi käytännön taitoja, mutta myös osaamista tunnistaa analytiikalle hyvin soveltuvat kohteet liiketoiminnassa.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Data Lab for Better Business – Data kasvun alustana

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka