Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE:n neuvonantajaverkoston uusin jäsen Päivi Castrén vahvistaa globaalia HR-osaamista

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on kutsunut Päivi Castrénin Senior Advisoriksi. Hänellä on yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus henkilöstöjohtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä Wärtsilästä, Nokia Oyj:stä ja Valmet Paper Machinery:sta. Hänen pitkä kokemuksensa ja näkemyksensä johtamisen kehittämisestä niin neuvonantajan kuin toteuttajankin rooleissa on äärimmäisen arvokasta Aalto EE:n globaalisti toimiville asiakkaille.

10.3.2020

”Päivi Castrénin asiantuntemus ja kokemus johtamisen kehittämisessä on meille voimavara. Hän on laajasti arvostettu ja kansainvälisesti verkostoitunut. Odotan innolla, miten yhteistyö muovaa juuri leadership-alueen tarjoomaamme”, sanoo Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice.

”Olen erittäin innostunut tästä mahdollisuudesta työskennellä yhdessä Aalto EE:n ammattilaisten kanssa. Organisaation, toiminnan ja erityisesti johtamisen kehittäminen ovat lähellä sydäntäni ja uskon, että tässä uudessa roolissani pääsen paneutumaan näihin aiheisiin”, kertoo Päivi Castrén.

Lisätiedot 

Pekka Mattila 
valtiot. tri, toimitusjohtaja, Professor of Practice 
Aalto University Executive Education Oy 
Puhelin: 040 738 7221 
pekka.mattila@aaltoee.fi 

Aalto University Executive Education Ltd 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmiaglobaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.