Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Diploma in Artificial Intelligence 
– Tekoälykoulutus

Valjasta tekoälyn mahdollisuudet

Tekoäly muuttaa nopeasti kaikkia yhteiskunnan osa-alueita. Se avaa myös uusia mahdollisuuksia ja luo tarpeita uusille ratkaisuille. Jos yksilö tai organisaatio haluaa menestyä nykyisessä kilpailuympäristössä, sen on hankittava sekä uusia teknologiataitoja että selkeä kokonaiskuva tekoälystä. Mitä tekoäly on? Millaisia ovat nykyiset tekoälyteknologiat, ja miten niitä voi kehittää ja ottaa käyttöön?

Tutustu uuteen tekoälykoulutukseen

Loimme Diploma in Artificial Intelligence -koulutuksen pohjalta uuden Data, Analytics, and AI (DAAP) -opintokokonaisuuden. Kokosimme yhteen parhaat dataan, analytiikkaan ja tekoälyyn keskittyvät koulutuksemme ja kouluttajamme ja loimme elämänlaajuista oppimista tukevan joustavan oppimiskokonaisuuden, joka mahdollistaa joustavan opintopolun toteuttamisen.

Tutustu Data, Analytics, and AI (DAAP) -opintokokonaisuuteenOta yhteyttä

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Ohjelma rakentaa tulevaisuuden osaamista. Ohjelman jälkeen osaat kehittää uusia, tekoälyyn perustuvia liiketoimintaratkaisuja ja tehostaa ja automatisoida prosesseja niiden avulla.

Tunnet erilaisia tekoälyteknologioita ja alan keskeisiä kysymyksiä
Ymmärrät, mitä tekoäly on ja miten se vaikuttaa yrityksesi liiketoimintaan
Opit kehittämään ja ottamaan käyttöön tekoälyyn perustuvia ratkaisuja

Kenelle? 

Ohjelma on suunnattu liiketoiminnan ja teknologian kehittäjille, jotka tarvitsevat sekä käytännön taitoja että syvällistä ymmärrystä tekoälyteknologioiden hyödyntämisestä.

Ohjelma sopii muun muassa

  • Ohjelmoijille
  • Tuotepäälliköille
  • Liiketoiminnan kehittäjille
  • Ohjelmistoarkkitehdeille
  • Tietohallintopäälliköille ja -johtajille

Sisältö

Diploma in Artificial Intelligence -ohjelma koostuu kuudesta kaksipäiväisestä opintojaksosta, joihin sisältyy sekä intensiivistä lähiopetusta että tekemällä oppimista. Käsiteltäviä aiheita ovat datan ja tekoälyn perusteet sekä tämän päivän tekoälyteknologiat ja -sovellukset. Ohjelmaan sisältyy myös käytännön tapausesimerkkejä (OP, YLE, Stora Enso, Fourkind).

Opintojaksoja täydentävät yksilöharjoitukset ja projektityöt, joiden ansiosta voit soveltaa oppimaasi heti omassa työssäsi. Ohjelman viimeisessä osassa osallistujat valitsevat joko ohjelmointitaitoja edellyttävän teknisen suuntautumisvaihtoehdon tai liiketoiminnan suuntautumisvaihtoehdon, jossa keskitytään erilaisiin tekoälyn liiketoimintasovelluksiin.

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin koulutuksiimme