Venäjä-pakotteet – Mitä pakotteiden sisällöstä ja vaikutuksista on hyvä tietää nyt?

Webinaarinauhoitteessa pureudutaan Venäjä-pakotteiden tarkempaan sisältöön ja pohditaan niiden käytännön vaikutuksia, toimeenpanoa ja soveltamista. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostitse linkin tallenteeseen.

28.03.2022

Maailmantilanne on herättänyt paljon kysymyksiä ja yksi yrityksiä askarruttavista teemoista on Venäjään kohdistuvat pakotteet ja niiden vaikutukset. Webinaaritallenteessa pureudutaan Venäjä-pakotteiden tarkempaan sisältöön ja pohditaan niiden käytännön vaikutuksia, toimeenpanoa ja soveltamista. 

Webinaarin asiantuntijana toimii Aleksi Pursiainen. Pursiainen on kansainvälisen kaupan sääntelyyn erikoistunut  lakimies ja Suomen johtavan trade compliance -konsultointitoimiston Solid Plan Consulting Oy:n perustaja. Pursiainen on aiemmin toiminut muun muassa Nokia-konsernin lakiasioiden Head of Trade Compliance -tehtävässä ja ulkoministeriön pakotetoiminnon päällikkönä. Pursiaisen kirjoittama Kansainväliset pakotteet ja vientivalvonta (Alma Talent, 2021) on Suomen ensimmäinen kattava käsikirja alan kansainvälisestä sääntelystä, oikeuskäytännöstä ja käytännön trade compliance -toiminnasta. Pursiainen toimii asiantuntijana myös Finvan ajankohtaisseminaareissa. 

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Osaamisen ylläpitämisen on hyvä olla jatkuvaa ja luotettavan tiedon pitää löytyä helposti. Tutustu Finvan vakuutusalan seminareihin tästä ja verkkokursseihin tästä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Venäjä-pakotteet – Mitä pakotteiden sisällöstä ja vaikutuksista on hyvä tietää nyt?

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka