Vaikuttava henkilöstöjohtaminen sopeuttamistilanteessa

Webinaaritallenteessa keskitytään miten henkilöstöjohtamisen ammattilainen voi valmistautua sopeuttamistilanteisiin jo etukäteen ja näin varmistaa parhaan mahdollisuuden irtisanottavan henkilöstön uudelleentyöllistymiseksi.

25.11.2022

Valmistautumalla sopeuttamistilanteisiin ennakkoon, pystyt henkilöstöjohtamisen ammattilaisena vaikuttamaan irtisanottavien nopeaan uudelleentyöllistymiseen ja varmistamaan heille parhaat palvelut läpi sopeuttamistilanteen. Hyvä kumppani auttaa hyödyntämään yhteiskunnan tilanteeseen tarjoamat tuet ja järjestää irtisanotuille yksilölliset palvelut läpi muutostilanteen ja mahdollisuuden uudelleenkouluttautumiseen. Kumppani pystyy tarjoamaan palvelut myös jäävän henkilöstön tarpeisiin muutoksen aikana ja sen jälkeen.

Webinaaritallenteessa kuullaan Juha Äkräksen (Executive in Residence, Aalto-yliopisto) henkilökohtaisia oppeja vaikuttavasta henkilöstöjohtamisesta muutostilaneessa. Juha Äkräs on työskennellyt muun muassa Nokian henkilöstöjohtajana ja ollut mukana kymmenen vuoden takaisessa Nokia Bridge -ohjelmassa, joka auttoi nokialaisia työllistymään uudelleen. Saara Bange (Solutions Director, Aalto University Executive Education) avaa yksilöllisen uravalmennuksen mahdollisuuksia ja hyötyjä tukemaan uudelleentyöllistymistä.

Minna Wikholm (Business Area Director, Aalto University Executive Education) kertoo webinaaritallenteessa Aalto PRO:n mahdollisuuksiista kumppanina muutostilanteissa. Aalto PRO tarjoaa yksilön tilanteen huomioivaa uravalmennusta ja Suomen laajimman koulutusportfolion johdon ja ylempien toimihenkilöiden sekä asiantuntijoiden uudelleentyöllistymisen tukemiseksi.

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Aalto PRO:n urapalveluista sopeuttamis- ja muutostilanteessa? Tutustu palveluihimme täältä »

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vaikuttava henkilöstöjohtaminen sopeuttamistilanteessa

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka