Talousammattilaisen kestävyysraportointi – askelmerkit vuodelle 2023

Webinaaritallenteessa Nina Sormunen ja Teemu Malmi vetävät yhteen uutta yritysten kestävyysraportointidirektiiviä (Corporate Sustainability Reporting Directive, CSRD) ja sen vaikutuksia talousammattilaisen työkenttään.

23.11.2022

EU sai kesäkuussa 2022 valmiiksi direktiivin kestävyysraportoinnista (Corporate Sustainability Reporting Directive, CSRD) ja direktiivi pyrkii muuttamaan yritysten kestävyysraportointia yhdenmukaisemmaksi, vertailukelpoisemmaksi ja luotettavammaksi. Direktiivin vaatimukset vaikuttavat suoraan merkittävästi yritysten raportointiin ja talousammattilaisten työkenttään. Kestävyystiedot tulevat olemaan yhä useammin päätöksenteon kriteerinä mm. sijoituspäätöksissä ja yhteistyökumppaneiden valinnassa. Ulkoisen raportoinnin lisäksi kestävyyteen liittyvät asiat tulevat korostumaan yrityksen johtamisessa.

Webinaaritallenteessa kuullaan Aalto-yliopiston laskentatoimen laitoksen asiantuntijoiden Nina Sormusen ja Teemu Malmin yhteenveto päivän polttavista kestävyysraportoinnin aiheista sekä vaikutuksista yrityksen johtamisjärjestelmään:

  • Mitkä ovat kestävyysraportoinnin tulevaisuuden suuntaviivat?

  • Kuinka johtamisjärjestelmää tulisi kehittää, jotta kestävyysasiat saadaan osaksi toiminnan arkea?

Keskustelua moderoi Aalto EE:n Program Director Jukka Nordlund.

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Talousammattilaisen kestävyysraportointi – askelmerkit vuodelle 2023

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka