Skenaariosuunnittelulla toiminta- ja kilpailukykyä

Webinaarinauhoitteessa keskustelemme, miten nykymaailmassa voi pitää huolta riittävän tehokkaasta ja laadukkaasta päätöksenteosta, miten päätöksentekoa tulisi muuttaa kriisitilanteissa sekä millaisia mahdollisuuksia strateginen ennakointi ja skenaariomenetelmät luovat epävarmuuden keskellä. 

03.05.2022

Reagoitko vai ennakoitko epävarmuuden keskellä?

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on kestänyt lähes kaksi kuukautta. Suomi on erityisasemassa epävarman maailmantilanteen keskellä ja myös finanssialalla on merkittävä rooli yhteiskunnan toimintakyvyn ylläpitäjänä.

Liiketoiminnan muutostahti sekä epävarma toiminta- ja sijoitusympäristö ovat tehneet myös ennustettavuudesta haastavampaa. Länsimaissa markkinoita onkin totuttu ennustamaan pohjautuen siihen tietoon, että kuluttajat, investoijat ja poliitikot tekevät päätöksiä rationaalisesti. Ukrainan sota on kuitenkin käytännön tasolla osoittanut, että Venäjä ei toimi näin. Siksi on syytä kyseenalaistaa, toimivatko kyseiset ennustustavat nykytilanteessa.

Markkinoiden läpinäkyvyyden ollessa heikkoa, onkin keskeistä, että finanssialan toimijat pystyvät pelkän reagoinnin sijaan myös ennakoimaan tapahtumia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Webinaarissa keskustelemme, miten nykymaailmassa voi pitää huolta riittävän tehokkaasta ja laadukkaasta päätöksenteosta, miten päätöksentekoa tulisi muuttaa kriisitilanteissa sekä millaisia mahdollisuuksia strateginen ennakointi ja skenaariomenetelmät luovat epävarmuuden keskellä.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Niina Uusi-Autti, toimitusjohtaja Swanlake Strategy sekä Tanja Eronen, toimitusjohtaja, Nordea Funds.

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Osaamisen ylläpitämisen on hyvä olla jatkuvaa ja luotettavan tiedon pitää löytyä helposti. Tutustu Finvan vakuutusalan seminaareihin tästä ja verkkokursseihin tästä.

Epävarmoina aikoina organisaatiot tarvitsevat skenaariosuunnittelua ja resilienssiä - Lue artikkeli webinaarista täältä

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Skenaariosuunnittelulla toiminta- ja kilpailukykyä

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka