Kyber, digitalisaatio ja riskienhallinta – mistä tulet, minne menet?

29.04.2021

Digitaalisuus ja kyberkysymykset ovat lähtökohta yritysten nykyisessä toimintaympäristössä: osaaminen, resurssit ja oikea suunta varmistavat sopivan vauhdin toiminnalle. Tämänhetkisiä kysymyksiä ratkaistaessa olisi katsottava myös tulevaisuuteen: mihin riskeihin tai mahdollisuuksiin tulee varautua ja miten? Kuinka oma yritys vertautuu muihin ja miten riskejä hallitaan omissa arvo- ja toimitusketjuissa? Pysymmekö toimialan ja murroksen vauhdissa mukana tulevaisuudessakin?

Tervetuloa kuulemaan puheenvuoroja näistä kysymyksistä Suomen Riskienhallintayhdistys ry:n ja Aalto EE:n yhteistyössä järjestämästä webinaarista.

Ohjelma:

  • Tietoturvallisuuden regulaatiohorisontti, Markku Rajamäki, Johtava asiantuntija, Elinkeinoelämän keskusliitto
  • Kyberturvallisuuden tila toimialoilla – linkit riskienhallintaan, Antti Nyqvist, Valmiuspäällikkö, HVO Digipoolin pääsihteeri, Digipool
  • Vakuutus kyberriskienhallinnan täydentäjänä, Juho Heikkinen, Asiakaspäällikkö, Howden Finland Oy
  • Millaiseen kybermaailmaan olemme matkalla, Jarno Limnell, Kyberturvallisuuden työelämäprofessori, Aalto-yliopisto


Tilaisuuden juontajat:
Lassi Väisänen, Toiminnanjohtaja, Suomen Riskienhallintayhdistys ry 
Paula Salonen, Johtaja, Finva, Aalto University Executive Education Oy
 

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenteen:

Aalto EE, Aalto PRO ja Finva tarjoavat useita ohjelmia, joissa voit syventää osaamistasi.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Kyber, digitalisaatio ja riskienhallinta – mistä tulet, minne menet?

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka