Miksi tuotejohtaminen?

Webinaaritallenteen aiheena on tuotejohtaminen ja sen uudet muodot ja hyödyt. Puhujana Associate Professor Mikko Jääskeläinen.

30.05.2023

Tuotejohtamisesta on tullut menestystekijä erittäin kilpailuilla aloilla ja yrityksille, jotka hakevat kasvua tai haluavat vastata uusien tulokkaiden haasteisiin. "Miksi tuotejohtaminen?" -webinaarissa käsitellään tuotejohtamisen uusia muotoja ja niiden hyötyjä. Tallenteessa aiheesta on keskustelemassa teorian ja käytännön kautta Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksen Professori (Associate Professor) Mikko Jääskeläinen.

Kerromme webinaarissa myös Aalto EE:n ajankohtaisista tuotejohtamisen mahdollisuuksista ja syksyllä 2023 starttaavan uuden koulutusohjelman sisällöstä, joihin kuuluvat mm. tuotejohtamisen työkalut, strategia ja kehittäminen.

Oletko kiinnostunut Vaikuttava tuotejohtaminen -ohjelmasta? Tutustu täältä »

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Miksi tuotejohtaminen?

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka