Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Tapaturmat etätyössä ja lakisääteisten vakuutusten korvaustoiminnan haasteet

Tapaturmat etätyössä ja lakisääteisten vakuutusten korvaustoiminnan haasteet

Webinaarinauhoitteessa keskustellaan etätyössä tapahtuvista tapaturmista, vakuutusturvan kattavuudesta ja korvauskäsittelystä. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostitse linkin tallenteeseen.

17.05.2021

|

Artikkelit

Etätyön määrä on koronarajoitusten aikana huomattavasti lisääntynyt ja samalla on huomattu uudenlaisen työskentelytavan nostavan esille uusia haasteita ja ennen tunnistamattomia ongelmia: onko kotona tapahtuva tapaturma eri asemassa vakuutusturvan suhteen kuin työpaikalla tapahtuva, onko etätöissä työmatkaa lainkaan tai onko työsuhteeseen liittyvä vakuutusturva voimassa, kun vie lapsen päivähoitoon aloittaakseen etätyöpäivän kotona?

Entä miten työterveyshuolto toimii, kun kompastuu kotona kahvitauolla tai flunssa iskee, mutta työt jaksaa hoitaa kotona, kun ei tarvitse matkustaa työpaikalle? Onko vakuutusyhtiöllä velvollisuus toimia korvausasioissa aina laadukkaasti ja nopeasti? Miksi Eduskunnan Oikeusasiamiehelle tehdään enenevässä määrin kanteluita vakuutusyhtiöistä? Ovatko lakisääteiset vakuutukset erityisasemassa?

Tapaturmat etätyössä ja lakisääteisten vakuutusten korvaustoiminnan haasteet -webinaarissa keskustellaan näistä ajankohtaisista aiheista Finanssivalvonnan, Tapaturmavakuutuskeskuksen ja työterveyspalveluiden näkökulmasta.

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

 

 


Palaa Aalto Leaders' Insight -pääsivulle

Löydä lisää luettavaa ja kuunneltavaa