Tapaturmat etätyössä ja lakisääteisten vakuutusten korvaustoiminnan haasteet

Webinaarinauhoitteessa keskustellaan etätyössä tapahtuvista tapaturmista, vakuutusturvan kattavuudesta ja korvauskäsittelystä. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostitse linkin tallenteeseen.

17.05.2021

Etätyön määrä on koronarajoitusten aikana huomattavasti lisääntynyt ja samalla on huomattu uudenlaisen työskentelytavan nostavan esille uusia haasteita ja ennen tunnistamattomia ongelmia: onko kotona tapahtuva tapaturma eri asemassa vakuutusturvan suhteen kuin työpaikalla tapahtuva, onko etätöissä työmatkaa lainkaan tai onko työsuhteeseen liittyvä vakuutusturva voimassa, kun vie lapsen päivähoitoon aloittaakseen etätyöpäivän kotona?

Entä miten työterveyshuolto toimii, kun kompastuu kotona kahvitauolla tai flunssa iskee, mutta työt jaksaa hoitaa kotona, kun ei tarvitse matkustaa työpaikalle? Onko vakuutusyhtiöllä velvollisuus toimia korvausasioissa aina laadukkaasti ja nopeasti? Miksi Eduskunnan Oikeusasiamiehelle tehdään enenevässä määrin kanteluita vakuutusyhtiöistä? Ovatko lakisääteiset vakuutukset erityisasemassa?

Tapaturmat etätyössä ja lakisääteisten vakuutusten korvaustoiminnan haasteet -webinaarissa keskustellaan näistä ajankohtaisista aiheista Finanssivalvonnan, Tapaturmavakuutuskeskuksen ja työterveyspalveluiden näkökulmasta.

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

 

 

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Tapaturmat etätyössä ja lakisääteisten vakuutusten korvaustoiminnan haasteet

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka