Vastuullinen sijoittaminen ja ESG-lainsäädännön tulevaisuus

Webinaarinauhoitteessa kuulet vastuullisesta sijoittamisesta ja ESG-lainsäädännön tulevaisuudesta. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostitse linkin tallenteeseen.

01.12.2020

Vastuullinen sijoittaminen ja ESG-lainsäädännön tulevaisuus -webinaari koostuu kolmesta puheenvuorosta, jossa käydään läpi, mitä vastuullisuus ja kestävyys on sijoittajille vuonna 2020, mitä EU:n taksonomialta voidaan odottaa ja mitä niin sanottu ESG-tiedonantovelvollisuus voi tuoda mukanaan. Toimintakentän kehittyessä jatkuvasti on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää, missä olemme nyt ja mikä tulee muuttumaan.

Webinaarin sisältö on suunnattu pankki- ja rahoitussektorilla toimijoiden lisäksi myös sijoituspäätöksiä rahoitussektorin ulkopuolella tekeville asiantuntijoille ja päättäjille sekä taksonomian vaikutuksista laajemmin kiinnostuneille. 

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

 

 

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vastuullinen sijoittaminen ja ESG-lainsäädännön tulevaisuus

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka