Suomen finanssialan konkari Paula Salonen on Finva Finanssikoulutuksen uusi johtaja

Paula Salonen vahvistaa Aalto University Executive Education -ryhmän (Aalto EE) yhteistyötä kasvavan ja monimuotoistuvan pohjoismaisen finanssisektorin kanssa aloittaessaan Finvan johtajana joulukuussa 2019. Finva Finanssikoulutus Oy siirtyi Aalto EE -ryhmän omistukseen pari vuotta sitten. Salonen on toiminut tämän ajan Aalto EE:n Senior Advisorina.

16.12.2019

- Paula on alalla todella arvostettu, ja olen tavattoman iloinen, että saamme hänet nyt avaintiimiimme jo aiemmin tärkeästä neuvonantajaroolista. Haluamme rakentaa Finvasta finanssialan näkemysjohtajan, joka ammentaa Aalto-yliopiston vahvuuksista ja erityisosaamisista. Näen mahdollisuuden kasvupolkuun, josta myös asiakasmarkkina vahvasti hyötyy, kertoo Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice.

Paula Salosella on pitkä ura finanssialan ylimmissä johtotehtävissä varsinkin Sampo-ryhmässä ja IF:ssä. Näistä viimeisin on Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevan toimitusjohtajuus vuosina 2013 – 2016. Juristin koulutuksen saanut Salonen on myös vahva koulutus- ja valmennusosaaja. Hänellä on laaja kokemus hallitustyöskentelystä rahoitus- ja vakuutusalalla. Tällä hetkellä hän toimii Vakuutustiedon kehittämissäätiön puheenjohtajana.

Finvan aiempi johtaja Katja Repo siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

Lisätietoja

Finva Finanssikoulutus

Pekka Mattila
Toimitusjohtaja, professor of practice
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Paula Salonen
Johtaja, Finva
Puhelin: 050424 4280
paula.salonen@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Finva Finanssikoulutus Oy

Finva Finanssikoulutus Oy tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta. Finvalla on useita alalle suunnattuja tutkintoja ja koulutusohjelmia sekä runsaasti ajankohtaista täsmäkoulutusta.

Finva toimii aktiivisesti finanssialan sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa ja osana Aalto University Executive Education -ryhmää pystymme palvelemaan finanssialaa monipuolisesti ja myös kansainvälisesti. Tavoitteenamme on olla finanssialan pohjoismainen osaamiskeskittymä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Suomen finanssialan konkari Paula Salonen on Finva Finanssikoulutuksen uusi johtaja

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka