Uutishuone

Uutishuone

Jari Pirhonen Tiedolta on valittu vuoden turvallisuusjohtajaksi

Turvallisuusalan ansioituneelle sekä alan osaamista edistävälle johtajalle jaettavan vuoden turvallisuusjohtaja –palkinnon sai Jari Pirhonen Tieto Oyj:stä. Aalto University Professional Development (Aalto PRO) ja Finnsecurity ry. jakoivat palkinnon nyt neljättä kertaa.

7.11.2019

Palkintoraati arvosti Jari Pirhosen laajaa ja monipuolista kokemusta turvallisuusalalta niin eri organisaatioissa kuin tietoturvallisuuden ja yritysten kokonaisturvallisuuden tehtävissä. Hän on myös toiminut aktiivisesti kouluttajana ja siten tarjonnut omaa kokemustaan sekä tietämystään turvallisuusalan osaamisen kehittymiseen.

Jari Pirhosen ammatillista vaikuttamista tukee hänen laajat verkostonsa sekä kehittämisorientoitunut, avoin asenne ei vain turvallisuusjohtamiseen, vaan organisaatioiden kehittämiseen laajemmin.

”Turvallisuuden tärkeys liiketoiminnan sujuvuuden ja luotettavuuden takaajana ymmärretään vuosi vuodelta paremmin. Meidän turvallisuusammattilaistenkin on kuitenkin jatkuvasti uudistuttava, jotta pysymme mukana muutoksen vauhdissa ja kykenemme palvelemaan organisaation tavoitteita”,  korostaa Jari Pirhonen.

Valintakriteereissä painotetaan toimimista vaativassa johtamistehtävässä sekä turvallisuuden hahmottamista laaja-alaisesti ja strategisesti. Lisäksi edellytetään, että valittava henkilö on osoittanut aktiivisuutta turvallisuustoiminnassa ja sen strategisessa vahvistumisessa omassa organisaatiossa ja/tai alalla, ja että hän on panostanut turvallisuusalan osaamisen kehittymiseen Suomessa.

Palkintoraatiin kuuluivat Aalto PRO:n ohjelmajohtaja Anna-Maija Ahonen, Finnsecurity ry:n toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää ja puheenjohtaja Juha Härkönen sekä Elinkeinoelämän keskusliiton johtava asiantuntija Mika Susi. Palkinto jaettiin torstaina 7.11.2019 Finnish Security Awards (FSA) 2019 -gaalassa.

Lue lisää Jari Pirhosen ajatuksia Aalto Leaders’ Insight -haastattelusta.

Lisätiedot

Anna-Maija Ahonen
ohjelmajohtaja, Aalto PRO
Puhelin 050 307 4934
anna-maija.ahonen@aaltoee.fi

Turvallisuusjohdon koulutusohjelma

Aalto PRO:n Turvallisuusjohdon koulutusohjelma on alalla jo käsite ja korkealle arvostettu. Sen on käynyt jo yli 500 suomalaista turvallisuusammattilaista, jotka arvostavat myös koulutuksessa syntyvää, koko työuran kestävää turvallisuusosaajien verkostoa. Ohjelman valttina on sen kokonaisvaltainen ote turvallisuuden ja johtamisen kehittämisen näkökulmiin.

Aalto University Executive Education Oy 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.