Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Vastuullisuuden viestintä ja sidosryhmäsuhteet

Vastuullisuuden viestintä ja sidosryhmäsuhteet on kaksipäiväinen Vastuullisuus ja liiketoiminta -ohjelman opintojakso, joka on mahdollista suorittaa myös itsenäisenä ohjelmana.

Tämä koulutus avaa uusia näkökulmia viestintään osana vastuullista liiketoimintaa. Se haastaa sinut analysoimaan vastuullisuusviestinnän uskottavuuden lähtökohtia ja arvioimaan sekä omaa organisaatiotasi että sen toimintaa kestävän yhteiskunnan rakentajana.

Koulutuksen aikana perehdyt siihen, mitä erilaisia tehtäviä vastuullisuuden viestinnällä on ja mihin uskottava viestintä perustuu. Opit, kuinka dialogia käydään vastuullisesti ja kenen kanssa sitä täytyy käydä. Oivallat, mistä kaikista ulottuvuuksista vastuullisuusviestintä syntyy epävarmassa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa ja saat eväitä luottamuksen rakentamiseen eri sidosryhmien kanssa.

Vastuullisuuden viestintä ja sidosryhmäsuhteet -koulutuksen aikana keskitytään erityisesti vastuullisuusviestinnän lähtökohtiin, vastuullisuusviestinnän eri näkökulmiin ja tehtäviin sekä sidosryhmävuoropuheluun. Opit kartoittamaan omalle organisaatiolle vastuullisuuden kannalta olennaiset sidosryhmät ja laatimaan oman organisaation sidosryhmävuoropuhelun suunnitelman.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Aloitus

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Sisältö

Koulutuksen aiheita ovat:

  • Vastuullisuusviestinnän lähtökohdat
  • Vastuullisuusviestinnän näkökulmat ja tehtävät
  • Dialogisella viestinnällä kohti systeemistä muutosta
  • Sidosryhmäviestintä
  • Sidosryhmävuorovaikutusohjelma
  • Uskottavan vastuullisuusviestinnän edellytykset
  • Vaikuttavan vastuullisuusviestinnän askelmerkkejä
  • Millaisella viestinnällä voi muuttaa maailmaa?
  • Yritysvieras: Kuulemme kokemuksia vaikuttavasta viestinnästä ja sidosryhmävuoropuhelusta

Ohjelma toteutetaan hybridimuotoisena (osallistuminen koulutustiloissamme tai etänä).

Kouluttajat

Maria Joutsenvirta

KTT Maria Joutsenvirta on vastuullisesta liiketoiminnasta väitellyt Aalto-yliopiston tutkija, joka on tutkinut yritysvastuun arvoristiriitoja, sidosryhmäsuhteita ja mediakeskustelua sekä suomalaisessa että monikansallisessa ympäristössä.

Sari Kuvaja

Sari Kuvaja on kehitysjohtaja, osakas ja hallituksen puheenjohtaja Third Rock Oy:ssä.

Hän on yritysvastuun ja vastuuviestinnän moniosaaja, joka konsultoi yrityksiä vastuullisen liiketoiminnan kehittämisessä ja toteutuksessa sekä vastuuviestinnässä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin