Uutishuone

Uutishuone

MBA-stipendin haku auki 16.6. saakka – stipendi kattaa osallistumisen Aalto MBA-ohjelmaan

Stipendillä halutaan tukea henkilöä ja organisaatiota, jotka edistävät toiminnallaan vastuullisuuden teemoja.

Aalto MBA -osallistujia opintojensa parissa vuonna 2023. Kuva: Otso Alasko

23.4.2024

Aalto EE myöntää MBA-stipendin tammikuussa 2025 alkavaan Aalto MBA –ohjelmaan yhdelle osallistujalle.

Stipendi kattaa ohjelmaan osallistumisen ja materiaalit (arvo 37 800 euroa + alv). Stipendillä halutaan tukea henkilöä ja organisaatiota, jotka edistävät toiminnallaan vastuullisuuden teemoja. Hakuaika vuoden 2025 MBA-stipendiin on 23.4.–16.6.2024.

Aalto MBA on käänteentekevä liikkeenjohdon ohjelma kokeneille asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat laajentaa urakehitysmahdollisuuksiaan ja kehittyä innovatiivisina ja vastuullisina johtajina. Ohjelma alkaa tammikuussa 2025, ja sen voi suorittaa työn ohella noin kahdessa vuodessa.

MBA-stipendillä halutaan mahdollistaa ohjelmaan osallistuminen sellaiselle henkilölle, jolla ei välttämättä muutoin olisi mahdollisuutta rahoittaa opintoja. Stipendin saaja valitaan syksyllä 2024.

Lisätietoja stipendin kriteereistä, hakuohjeet ja hakulomake löytyvät koulutus.fi-sivustolta.

MBA-stipendin hakijoiksi toivotaan eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. Valinnassa painotetaan mm. hakijan motivaatiota, vaikuttavuutta ja kykyä itsereflektioon.

Aiempien vuosien stipendiaatteja ovat vankiterveydenhuollossa kokemusta kartuttanut, Terveystalon Digiterveyden vastaavana lääkärinä toimiva Jeremi Heikkinen, Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton Taidetestaajat-kulttuurikasvatusohjelman päällikkö Joonas Keskinen, Suomen Pakolaisavun kotimaan ohjelmajohtaja Kaisa Kannuksela sekä Oulu2026:n kumppanuuspäällikkö Matleena Aarikallio.

“Tällä stipendillä halutaan tukea nimenomaan sellaista hakijaa, joka pyrkii laajempaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja joka on aidosti valmis sitoutumaan vastuullisuuden teemoihin”, sanoo Aalto EE:n MBA-ohjelmista vastaava johtava Kerttu Kuokkanen.
 

Lisätietoja

Kerttu Kuokkanen
MBA-ohjelmista vastaava johtaja
Aalto University Executive Education and Professional Development
Puh: 010 837 3754
kerttu.kuokkanen@aaltoee.fi

Aalto MBA:n verkkosivut