Uutishuone

Uutishuone

Vuoden 2024 MBA-stipendi myönnetty Vankisairaalan vastaavalle ylilääkärille Jeremi Heikkiselle

Vuoden 2024 MBA-stipendi on myönnetty Vankisairaalan vastaavalle ylilääkärille Jeremi Heikkiselle, joka pyrkii työssään siihen, että terveydenhuollossa parannettaisiin sairauksien hoidon lisäksi entistä vahvemmin myös ihmisten subjektiivista hyvinvointia.

19.9.2023

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) on jakanut MBA-stipendin nyt neljättä kertaa. Stipendi myönnettiin Vankiterveydenhuollon Vankisairaalan vastaavana ylilääkärinä työskentelevälle Jeremi Heikkiselle. Sen arvo on 37 800 euroa, ja se kattaa osallistumisen ja materiaalit Aalto MBA -ohjelmaan.

Tuore MBA-stipendiaatti Heikkinen viimeistelee vastaavan ylilääkärin työnsä ohella väitöskirjaansa. Hän ei usko johtamiseen norsunluutornista käsin ja tekee hallinnollisten tehtävien ohessa kliinistä potilastyötä.

"Koen työni vankiterveydenhuollossa hyvin merkitykselliseksi. Vankiterveydenhuollossa positiivista on se, että aika on kaikkien puolella. On aikaa pureutua ongelmiin, ja vangeilla on aikaa pysähtyä omien ongelmiensa äärelle ja saada niihin apua rakenteistetussa ympäristössä", Heikkinen kertoo.

Aalto MBA -ohjelmalta hän odottaa erityisesti sitä, että saa uusia, terveydenhuollon ulkopuolisia tulokulmia oman päätöksentekonsa ja esihenkilötyönsä tueksi.

"Oma ajattelu kapenee, kun toimii vain tietyllä alalla. Haluan avartaa ymmärrystäni ja haastaa ajatuksiani. Siihen uskon erityisesti Aallon MBA-ohjelman antavan apuja", Heikkinen sanoo.

MBA-stipendihaku järjestetään yhteistyössä koulutus.fi:n kanssa. Haku oli auki koulutus.fi-sivustolla 25.4.–14.6.2023, ja stipendiä haki toistasataa hakijaa. Kaksi parasta hakijaa läpäisi tiukan seulan ja eteni viimeiselle haastattelukierrokselle, jolla stipenditoimikunta valitsi Heikkisen stipendin saajaksi.

"Kuten MBA-stipendihaussamme aina, tänäkin vuonna painotimme stipendiaatin valinnassa ehdottomasti vahvimmin potentiaalia laajemmalle yhteiskunnalliselle vaikuttavuudelle. Sekä Jeremin ammatillinen tausta Vankiterveydenhuollon yksikön ylilääkärinä että hänen henkilökohtaiset vahvuutensa tunneälykkäänä ja vaikuttavana johtajana, tekivät raatiin erityisen vaikutuksen", sanoo Aalto EE:n MBA-ohjelmista vastaava liiketoimintajohtaja Kerttu Kuokkanen.

Kuokkasen lisäksi stipenditoimikuntaan kuuluivat Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston elämänlaajuisesta oppimisesta vastaava johtaja Tom Lindholm, Aalto MBA:n ohjelmajohtajat Anne Nylund ja Kati Illikainen, vuoden 2021 MBA-stipendiaatti Matleena Aarikallio sekä koulutus.fi:n toimitusjohtaja Max Lundberg ja viestintäpäällikkö Emma Niemi.
 

Lisätietoja

Kerttu Kuokkanen
MBA-ohjelmista vastaava liiketoimintajohtaja
Aalto University Executive Education and Profesisonal Development
Puh. +358 10 837 3754
kerttu.kuokkanen@aaltoee.fi