Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE uudistuu – Uusi liiketoiminta-alue ja nimityksiä yrityksen johdossa

Aalto University Executive Education Oy:n uusi toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston elämänlaajuisen oppimisen johtaja Tom Lindholm aloitti tehtävässään tammikuun 2022 alussa, kuten jo joulukuussa 2021 tiedotettiin. Lisäksi Aalto-yliopiston ja Aalto EE:n toiminnallista yhteistyötä elämänlaajuisen oppimisen alueella on tiivistetty. Kokonaisuutta johdetaan vastedes yhtenä elämänlaajuisen oppimisen sektorina organisaatiorajoista riippumatta. Edellä mainittu tuo muutoksia myös Aalto EE:n johtoon.

Kuva: Tuomas Uusheimo

3.1.2022

Valtiotieteiden maisteri, MBA Kerttu Kuokkanen on nimitetty Aalto EE:n uuden liiketoiminta-alueen Aalto ACCESSin johtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 1. syyskuuta 2021. Kuokkanen on aiemmin toiminut Aalto EE:ssä apulaisjohtajana New Ventures and Partnerships- sekä Lifewide Learning -liiketoiminta-alueilla.

Aalto ACCESS tarjoaa inklusiivista, matalan kynnyksen koulutusta ja tuo yhteen perustutkinto-opiskelijat ja tohtorikoulutettavat sekä elämänlaajuisesta oppimisesta kiinnostuneet ihmiset. Aalto ACCESSin ohjelmia voi suorittaa niin verkossa kuin paikan päällä opiskellen.

Siinä missä avoin yliopisto tarjoaa lähinnä tutkinto-ohjelmiin kuuluvia kursseja, Aalto ACCESS keskittyy ohjelmatarjontaan, jonka oppeja voidaan helposti soveltaa työhön. Aalto ACCESS -portfolion ohjelmat ovat helposti lähestyttäviä jo työelämässä oleville asiantuntijoille sekä niille ihmisille, jotka haluavat saada perustietoa heille täysin uusista teemoista.

Finvan liiketoimintajohtajaksi 1. tammikuuta 2021 alkaen on nimitetty Jenniliisa Särkkä-Blomberg. Hän toimi aiemmin Aalto EE:n avointen ohjelmien apulaisjohtajana.

Finva tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta niin pankki-, vakuutus- ja rahoitusalan ammattilaisille kuin muillekin finanssiosaamista ja riskinhallintaosaamista tarvitseville toimijoille. Edellinen johtaja Paula Salonen jäi eläkkeelle 31. joulukuuta 2021. Aalto EE haluaa kiittää häntä hänen tekemästään erinomaisesta työstä sekä valtavasta panoksesta, joka on vienyt Finvan täysin uudelle tasolle.

 

Lisätiedot

Dr. Riitta Lumme-Tuomala
Head of Growth (Brändi, viestintä ja alumnisuhteet)
Puh. 010 837 3787
riitta.lumme-tuomala@aaltoee.fi

 

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.