Uutishuone

Uutishuone

MBA-stipendihaku käynnistyi toista kertaa – hae mukaan!

Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) MBA-stipendihaku on käynnistynyt toista kertaa. Haussa on ammattilainen, joka haluaa viedä osaamisensa uudelle tasolle ja joka pyrkii työssään laajempaan yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen.

5.5.2021

"Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittavilla henkilöillä on keskimäärin 12 vuoden työkokemus, joten etsimme kokenutta osaajaa", sanoo Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista vastaava apulaisjohtaja Katri Koivula.

Stipendiä markkinoidaan koulutushakuportaali koulutus.fi:n kanavissa ja koulutus.fi:n edustaja on mukana valitsemassa stipendin saajaa.

"Viime vuonna stipendiä haki reilut 150 henkilöä. Haussa erottuvat varmasti tänäkin vuonna ne hakijat, joille vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja ja joilla on vahva motivaatio päästä suorittamaan opinnot", sanoo koulutus.fi:n viestintäpäällikkö Emma Niemi.

MBA-stipendi jaettiin ensimmäistä kertaa viime syksynä, jolloin sen sai oululainen Matleena Aarikallio. Hän aloitti MBA-opintonsa tammikuussa 2021. Aarikallio kehottaa kaikkia ohjelmasta kiinnostuneita hakemaan stipendiä ja ryhtymään hakuprosessiin.

"MBA-tutkinto on täydellinen yhdistelmä tiukkaa asiaa, konkreettisia esimerkkejä ja tärkeitä kestävän kehityksen teemoja", sanoo Startup Refugees -yhdistyksen Pohjois-Suomen aluepäällikkönä toimiva Aarikallio.

MBA-stipendi kattaa Aalto MBA for Executives -ohjelmaan osallistumisen (arvo 37 800 euroa). Stipendihaku on auki 30.4.–13.6.2021. Stipendin saaja valitaan lokakuussa 2021, ja opinnot alkavat vuoden 2022 tammikuussa. 

 

Lisätiedot

Katri Koivula
Tutkinto-ohjelmista vastaava apulaisjohtaja
Aalto University Executive Education Oy
Puh. 010 837 3812
katri.koivula@aaltoee.fi

Lisätietoja stipendin kriteereistä ja hakulomake löytyvät täältä. Hakijat voivat halutessaan kysyä lisätietoja ohjelmasta puhelimitse 010 837 3852 tai sähköpostitse aaltombastipendi@aaltoee.fi.

 

Aalto MBA for Executives on käänteentekevä liikkeenjohdon ohjelma kokeneille asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat laajentaa urakehitysmahdollisuuksiaan sekä uudistaa kykyään kehittää ja johtaa liiketoimintaa innovatiivisella ja vastuullisella tavalla.

 

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.