Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE vahvistaa asemaansa rahoitusosaamisen ykkösenä – arvostettu CEFA-koulutus siirtyy Aalto EE:lle

Suomen Sijoitusanalyytikot ry ja Aalto University Executive Education (Aalto EE) ovat aloittaneet yhteistyön rahoitus- ja sijoitusalan ammattilaisten tutkintokoulutuksen järjestämisessä. Uudistettu ohjelma tarjoaa enemmän lähiopetuspäiviä ja Aalto EE:llä on vahva rooli koko oppimisprosessin ajan. Kouluttajina toimivat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun rahoituksen ja laskentatoimen laitoksien professorit. CEFA-tutkinnon (Certified European Financial Analyst) myöntää alan eurooppalainen kattojärjestö EFFAS (European Federation of Financial Analysts Societies).

14.6.2019

- Rahoitus kuuluu Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tutkimuksen tähtialueisiin. On luontevaa vahvistaa myös alan soveltavaa ja elinikäistä oppimista tukevaa koulutuskokonaisuutta. Haluamme olla talous- ja rahoitusosaamisen kehittämisen tärkein alusta Suomessa, sanoo Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice.

Noin 400 henkilöä on suorittanut tutkinnon Suomessa 20 vuoden aikana. Se tarjoaa Euroopan laajuisen yhteismitallisen korkealaatuisen koulutuksen sijoitus- ja rahoitusalan ammattilaisille. Ammatillista kehitystä edistävä koulutus on saanut osallistujilta positiivista palautetta.

- Aalto EE on Suomen arvostetuimpia kouluttajia ja ammattimaisuus teki meihin vaikutuksen. Lähiopetuksen määrää on lisätty ja uskomme, että CEFA-koulutuksesta tulee jatkossa entistä laadukkaampi, toteaa Rasmus Skand, puheenjohtaja, Suomen Sijoitusanalyytikot ry.

Ensimmäinen Aalto EE:n järjestämä koulutus alkaa lokakuussa. Koulutuksen suorittaneet saavat oikeuden käyttää CEFA-nimikettä. Aalto EE:n valikoimasta löytyy myös muita talouden ja rahoituksen ohjelmia, kuten sijoituspalvelualan tutkinnot.

Lisätietoja

Pekka Mattila, valtiot. tri, toimitusjohtaja, Professor of Practice
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Rasmus Skand, hallituksen puheenjohtaja
Suomen Sijoitusanalyytikot ry
Puhelin: 050 338 2631
rasmus.skand@wip.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.