Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Tuotannonohjauksen perusteet kahdessa päivässä – TURBO

Uusin tieto ja työkalut tuotannonohjauksen kehittämiseen

Modernin yrityksen tuotannonohjauksessa tavoitellaan sekä asiakastyytyväisyyttä että tehokkuutta. Asiakasta palvellaan hyvällä toimitusvarmuudella ja lyhyellä toimitusajalla, tehokas tuotanto taas minimoi vaihto-omaisuuden ja optimoi kapasiteetin käyttöasteen.

Tuotannonohjauksen perusteet kahdessa päivässä – TURBO on tiivis tuotannonohjauskoulutus, jonka aikana tarkastelet monipuolisesti valmistavan yrityksen tuotantotoiminnan keskeisimpiä osa-alueita kuten tuotantostrategiaa, materiaalin ja kapasiteetin ohjausta, tuotantoa osana toimitusketjua sekä tuotannon mittaamista ja kehittämistä.

Koulutuksen jälkeen syvennät oppimaasi soveltavan harjoitustehtävän avulla, joka parhaimmillaan johtaa konkreettiisiin kehittämistoimenpiteisiin organisaatiossasi. Ohjelmatodistuksen lisäksi saat työstäsi henkilökohtaisen kirjallisen palautteen.

 

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hinta:

Hyödyt

Tuotannonohjauksen peruskoulutus tarjoaa sinulle tiedot teollisen yrityksen tuotannonohjauksesta ja tuotannon kehittämisestä sekä auttaa hahmottamaan tuotannon keskeisen roolin osana suurempaa kokonaisuutta asiakkaan palvelemisessa. Koulutus on tehokas myös silloin, kun haluat kerrata ja päivittää tietojasi tuotannonohjauksen perusteista.

Saat perustiedot teollisen yrityksen tuotannonohjauksesta ja tuotannon kehittämisestä
Hahmotat tuotannon keskeisen roolin osana suurempaa kokonaisuutta asiakkaan palvelemisessa
Opit, miten muut organisaatiot kohtaavat haasteet

Kenelle? 

Koulutus on suunniteltu tuotannonsuunnittelijoille, tuotannon tiiminvetäjille ja tuotannon keskijohdolle, joilla ei ole teoreettisia tietoja tuotannonohjauksen perusteista tai jotka haluavat kerrata perusteet ja saada uusia ajattelumalleja.

Koulutuksesta on hyötyä myös tuotantoa läheisissä toiminnoissa (esim. tilaushallinto, osto, logistiikka) työskenteleville henkilöille.

Ohjelman käytyäsi hallitset tuotannonohjauksen perusteet ja voit jatkaa tietojesi ja taitojesi syventämistä Diploma in Operations Management -ohjelmassa.

Sisältö ja aikataulu

Koulutusjaksot

Kouluttaja

Marja Blomqvist, Tkl, CSCP

TkL, CSCP Marja Blomqvist toimii itsenäisenä kouluttajana ja konsulttina. Hänellä on monen vuoden kokemus organisaatioiden kehitysprojektien tukemisesta sekä laaja koulutuskokemus avoimissa ja räätälöidyissä koulutuksissa. Blomqvistin koulutukset ja työpajat saavat jatkuvasti erinomaisia arvosanoja sekä kiitosta käytännön ja teorian ansiokkaasta yhdistämisestä, innostuneisuudesta ja asiantuntemuksesta. Blomqvist on toiminut vuodesta 2008 lähtien toisena pääkouluttajana Aalto PRO:n Starttipaketti lean-johtamiseen –koulutuksessa ja kouluttaa myös mm. Diploma in Operations Management -ohjelmassa. Hän on toteuttanut koulutuksia mm. Huslabille, Pohjois-Savon SOTE-piirille ja Uudenmaan Sairaalapesulalle. Blomqvist toimii tuntiopettajana ja tekee väitöstutkimusta Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun tuotantotalouden laitoksella.

Edellisten ohjelmatoteutusten palautteesta poimittua:

"Hyvä, tiivis paketti. Käytiin perusteita kertauksena ja tuli myös paljon uutta asiaa. Huomasi kuinka oli tärkeä käydä perusteita uudelleen läpi vaikka ne olivat tiedossa. Työelämä antoi niihin uutta näkökulmaa opiskelijana opittuihin verrattuna.”

”Erittäin hyvät aiheet juuri tuotannon ohjaukseen liittyen. Koulutuksesta sai paljon hyötyä, jotka pystyy viemään oman tuotannon kehittämiseksi.”

”Marja oli innostava puhuja, joka osasi kertoa asiat selkeästi ja hyvillä esimerkeillä ymmärrettävään muotoon.”

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin