Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Graduate Diploma in Technology

Hyödynnä uusien teknologioiden arvo

Graduate Diploma in Technology antaa kokeneille päätöksentekijöille taitoja ja osaamista, joita tarvitaan organisaation kasvun tukemiseksi uuden teknologian, kuten tekoälyn, robotiikan ja verkkoturvallisuuden avulla.

Ohjelma syväluotaa uusinta teknologiaa erittäin käytännönläheisellä tavalla. Opit ymmärtämään entistä paremmin, miten uudet teknologiat toimivat ja miten niihin liittyvät mahdollisuudet mullistavat liiketoimintaympäristöäsi käytännössä.

Graduate Diploma in Technology -ohjelman kautta saat paremmat valmiudet johtaa teknologiaa hyödyntäviä tiimejä. Opit myös johtamaan innovaatiotoimintaa entistä paremmin – niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite

Aloitus

Kysy lisätietoja seuraavasta toteutuksesta

Käännä uudet teknologiat todellisiksi liiketoimintaeduiksi – laaja-alaisempi osaamisesi auttaa sinua löytämään toimivia mahdollisuuksia organisaatiosi kasvattamiseen ja sen toiminnan tehostamiseen.

Käytännön tietoja – opi uusien teknologioiden toimintalogiikkaa käytännön kokemusten kautta.

Opi parhailta asiantuntijoilta – huippuluokan kouluttajiemme tukemana saat tietoa teorioista, taustoista ja uusimmista sovelluksista. 

Hyödyt

Opit yhdistämään uusia teknologioita organisaatiosi liiketoimintamalliin ja hyödyntämään niihin liittyvän potentiaalin. Kun ymmärrät, miten yksittäiset teknologiat toimivat, pystyt nivomaan ne organisaatiosi nykyiseen toimintaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Saat syvällisen käsityksen digitaalisista teknologioista ja työkaluista, jotka mullistavat työ- ja liiketoimintaympäristösi
Opit uusimpien teknologioiden ja niiden potentiaalisten liiketoimintasovellusten keskeiset käsitteet ja toimintalogiikan
Löydät uusia tapoja luoda arvoa nykyteknologian avulla
Voit hyödyntää kansainvälisesti tunnettujen kouluttajien asiantuntemusta omissa liiketoimintatapauksissasi ja teknologiahaasteissasi
Opit havainnoimaan ja tunnistamaan tulevaisuuden teknologioita ja niiden vaikutuksia liiketoimintaan ja organisaatioihin

Kenelle?

Graduate Diploma in Technology -ohjelma on suunniteltu ylimmälle johdolle ja päätöksentekijöille, joilla on vankka liiketoimintakokemus mutta ei konkreettista tietoa siitä, miten uusimmat teknologiat toimivat.

Ohjelmasta hyötyvät erityisesti liiketoimintajohtajat, jotka haluavat ymmärtää, mitä muotisanojen takana todella on: mitä uudet teknologiat tarkoittavat, miten niitä voi hyödyntää käytännössä, millaisia mahdollisuuksia niihin liittyy ja miten ne muuttavat organisaatioita, toimintaympäristöjä ja kilpailua.

Sisältö ja aikataulu

Graduate Diploma in Technology-ohjelma koostuu neljästä kaksipäiväisestä moduulista. Asiantuntijoiden ja teollisuuden alan puhujien johdolla käytäviä henkilökohtaisia moduuleja täydentävät ainutlaatuiset verkkomoduulit, yritysten case-esimerkit sekä yksin että ryhmissä tehtävät harjoitukset ohjelmamoduulien aikana ja niiden väleissä. Voit välittömästi hyödyntää oppimaasi niin työssäsi kuin organisaatiossasikin.

Opintojaksot

  • Digitaaliset arkkitehtuurit ja uudet teknologiat
  • Datan hallinnointi ja data-analytiikka
  • Kyberturvallisuus, vastuullisuus ja kestävä kehitys teknologisella aikakaudella
  • Strategiat, alustatalous ja ekosysteemit

Verkkokurssit

  • Tekoäly – vuorovaikutteinen, luotettava ja tietotehokas
  • Ohjelmistorobotiikka – näkymätön työvoima
  • Lohkoketju – ensimmäinen lanseerattu luottamusteknologia
  • Laajennettu ja virtuaalitodellisuus – todellisuudesta virtuaalisuuteen

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Graduate Diploma in Technology -ohjelma toteutetaan englanniksi. Ilmoittaudu ohjelmaan englanninkielisellä sivulla.

Ohjelmatiedot englanniksi