Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Fundamentals of Strategic Management -verkkokurssi

Johtajien ja esimiesten on osattava johtaa strategisesti, jos he haluavat saavuttaa tavoitteensa. Fundamentals of Strategic Management -verkkokurssi päivittää käsityksesi strategisen ajattelun perusasioista.

Fundamentals of Strategic Management -verkkokurssilla käsitellään keskeisiä aiheita, kuten yritys- ja kasvustrategiaa, liiketoimintamallia, strategiaprosessia, strategiaa käytäntönä, liiketoiminnan alustan suunnittelua ja strategian toteuttamista.

Kurssilla saat nopeasti vastauksia alla oleviin kysymyksiin ja opit jokaiselle esimiehelle ja johtajalle välttämättömät strategisen johtamisen perustaidot.

  • Miksi strategista johtamista on tarkasteltava historiallisesta näkökulmasta?
  • Mitä käsitteet yritysstrategia, kilpailuetu ja strategiset valmiudet tarkoittavat?
  • Miten organisaation kasvua tarkastellaan strategisesta näkökulmasta?
  • Mitä tarkoitetaan liiketoimintamallilla ja liiketoimintamallin innovoinnilla ja miten ne eroavat yritys- ja kasvustrategiasta?
  • Mitkä digitaalisen teknologian keskeiset tekijät aiheuttavat muutoksia taloudellisessa toimintaympäristössä?
  • Mitä voimme oivaltaa, jos tarkastelemme strategiaa prosessina?
  • Miksi strategia käytäntönä -näkökulmasta on tullut viime vuosina yhä suositumpi?

Kurssin kokonaiskesto on n. 12 tuntia, opiskelutahtia voit soveltaa joustavasti omaan aikatauluusi parhaiten sopivaksi. Suositeltu opiskeluaikataulu on kahdesta kolmeen tuntia viikossa 3-4 viikon ajan.

Huomioithan, että tämä kurssi on kokonaan englanninkielinen.

Kurssitiedot englanniksi  Kysy lisätietoja

Aloitus

Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Kurssi tarjoaa sinulle kustannustehokkaan ja joustavan tavan kehittää ymmärrystäsi strategiasta. Se soveltuu myös valituille tiimeille, ryhmille tai osastoille, joilla on samantasoinen tietämys strategiasta.

Kehität strategista ajatteluasi ja ymmärrystäsi strategisen johtamisen perustaidoista: miten strategia käytäntönä on muuttunut ja miten uudet teknologiat vaikuttavat siihen.
Opit keskeisiä käsitteitä, toimintamalleja ja termejä, kuten strateginen suunnittelu, yritysstrategia, kasvustrategia, liiketoimintamallit ja alustastrategia, ja ymmärrät niiden toteuttamisen käytännössä esimerkiksi yritysjärjestelyiden muodossa.

Kenelle?

Uusille oppijoille
Verkkokurssi on tarkoitettu johtajille ja asiantuntijoille, jotka haluavat oppia strategisen johtamisen perusteet ja ymmärtää, miten strateginen johtaminen vaikuttaa päätöksentekoon nykypäivän organisaatioissa.

Kertausta tarvitseville
Kurssi sopii henkilöille, jotka haluavat kerrata strategisen johtamisen peruskäsitteitä ja toimintamalleja. Kurssi sopii myös erinomaisesti ennakkomateriaaliksi muihin Aalto EE:n ohjelmiin osallistuville.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta