Lääke- ja potilasvahinkovakuutukset

Webinaarinauhoitteessa käsitellään lääkevahinkovakuuttamista sekä potilasvakuuttamista tilastojen, tapausten ja käytännön kannalta. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostitse linkin tallenteeseen.

21.06.2021

Lääke- ja potilasvahinkovakuutukset ovat syntyneet turvaamaan jokaisen Suomessa hoidettavana olevan henkilön oikeutta turvalliseen hoitoon ja tasa-arvoiseen mahdollisuuteen hakea ja saada korvausta lääkehoidon ja potilastyössä tapahtuvien virheiden varalta. Myös hoitavalle ja lääkitsevälle taholle lääke- ja potilasvakuuttaminen on merkityksellinen osa laadukasta kohtaamista ja ammatillista turvaverkkoa.  

Lääke- ja potilasvahinkovakuutukset: huolenpitoa vahinkojen ennaltaehkäisystä vahingonkorvaustilanteiden hoitamiseen -webinaarissa käsitellään lääkevahinkovakuuttamista ja potilasvakuuttamista tilastojen, tapausten ja käytännön kannalta, mm. miten sikainfluenssarokotteen aiheuttamia narkolepsiakorvauksia on hoidettu. Lisäksi webinaarissa tutustutaan lääkevahinkotilastoihin ja esimerkisi siihen, miten lääkkeen ostopaikka vaikuttaa, jos lääke on ostettu esimerkiksi lomamatkalla Suomen rajojen ulkopuolelta. Saat myös tietää, miten potilasvakuutuksen kattavuuteen vaikuttaa se, missä sairaanhoito tapahtuu, ja jos tämä hoito ei onnistukaan. Kuulet myös suomalaisesta potilaskäytännöistä  ja terveydenhuollon ammattilaisten tinkimättömästä ja pitkäjänteisestä työstä potilasvahinkojen ennaltaehkäisemiseksi ja potilasturvallisuuden jatkuvaksi parantamiseksi.

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

 

 

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Lääke- ja potilasvahinkovakuutukset

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka