Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Finvan verkkokursseista lähes 30 000 todistusta

Finvan verkkokursseista lähes 30 000 todistusta

Finvan verkkokurssit ovat kasvattaneet suosiotaan ja jo lähes kuusikymmentä yhtiötä hyödyntää tarjolla olevaa lähes sataa verkkokurssia henkilöstönsä osaamisen kehittämisessä.

Salla Närhinen, 12.11.2019

|

Artikkelit

Verkkokursseissa on usein osaamista todentavat testit ja merkittävä määrä eli lähes 30 000 onnellista verkkokurssin suorittajaa on jo saanutkin todistuksen oppimisestaan Finvan portaalissa olevista verkkokursseista ja lisäksi arviolta tuplamäärä suorittajia on yrityksien omissa oppimisympäristöissä.

Valtaosassa Finvan verkkokursseja asiakkailla on merkittävä rooli niiden suunnittelussa ja tavoitteena onkin varmistaa koko toimialaa hyödyttäviä ja palvelevia verkkokursseja. Lisäksi on toki asiakaskohtaisia verkkokursseja, joiden tuotanto on viime aikoina monikertaistunut. Olimmekin Finvassa erittäin iloisia, kun verkkokurssit saivat laatua tarkkailevassa kyselyssämme erinomaista palautetta kautta linjan. Sekä käyttäjien että tilaajien kesken parhaita arvosanoja saivat verkkokurssien käytettävyys ja visualisuus sekä pedagogiset ratkaisut ja sisällöt.

Verkkokurssien lisäksi digitaalisten koulutusohjelmien, ajankohtaisten online-tietoiskujen, webinaarien ja muiden koulutusten rakentaminen onnistuu joustavasti toimialalle yhteisenä projektina. Edellä mainittu kysely päättyikin kysymykseen kiinnostuksesta kokonaan digitaalisiin koulutusohjelmiin. Vastaajien mielestä kiinnostavimpia olivat petoksia ja talousrikoksia sekä ESG:tä ja vastuullista sijoittamista käsittelevät ohjelmat.

Lue lisää verkkokursseista.


Palaa Aalto Leaders' Insight -pääsivulle

Löydä lisää luettavaa ja kuunneltavaa