Uutishuone

Uutishuone

Stipendihaku MBA-ohjelmaan on auennut – hae nyt!

MBA-stipendihaku käynnistyy nyt jo neljättä kertaa. Stipendi kattaa Aalto MBA -ohjelmaan osallistumisen ja materiaalit ja sitä voi hakea koulutus.fi-sivustolla 14.6.2023 saakka.

Kuva: Otso Alasko

25.4.2023

“Toivomme yrittäjähenkisiä ja vastuullisia hakijoita, jotka pyrkivät työssään laajempaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen”, kertoo Aalto EE:n MBA-ohjelmista vastaava johtaja Kerttu Kuokkanen.

Stipendiaatiksi etsitään henkilöä, jolla on vahva tahtotila kehittää osaamistaan uudelle tasolle ja joka tavoittelee työnsä kautta laajempaa yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Stipendillä halutaan tukea yrittäjähenkisen ja motivoituneen osaajan kykyä kehittää ja johtaa organisaatioita innovatiivisella ja vastuullisella tavalla.

MBA-stipendihaku on auki 25.4.–14.6.2023. Stipendin saaja valitaan syksyllä 2023, ja opinnot alkavat vuoden 2024 tammikuussa. Lisätietoja stipendin kriteereistä ja hakulomake löytyvät täältä.

Hakijat voivat halutessaan kysyä lisätietoja ohjelmasta puhelimitse +358 10 837 3852 tai sähköpostitse aaltombastipendi@aaltoee.fi.

Hakijoita monipuolisilla taustoilla

Aiempien vuosien MBA-stipendiaatit ovat Owatec Oy:llä Strategic Development Specialistina työskentelevä Matleena Aarikallio, Suomen Pakolaisavun kotimaan ohjelmajohtaja Kaisa Kannuksela sekä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton Taidetestaajat-kulttuurikasvatusohjelman päällikkö Joonas Keskinen.

“Minua innostaa ajatus siitä, että Aallon MBA-opinnot ovat haastavat, koska haluan aidosti oppia ja ymmärtää asioita. Kaikkein motivoivinta on, kun opiskeltavat asiat ovat sellaisia, joilla on jokin käytännön funktio omassa elämässä ja työssä”, syksyllä 2022 stipendin saajaksi valittu Joonas Keskinen kertoo MBA-opinnoistaan.

Stipendihakijoiksi toivotaan henkilöitä hyvin monipuolisilla taustoilla. Koulutus.fin viestintäpäällikkö Emma Niemi kannustaakin stipendiä hakiessa avaamaan vastauksissa omaa persoonaansa hakijana.

“Hakijan kannattaa pohtia hakulomakkeen kysymyksiä pintaa syvemmältä ja raottaa vastauksissa meille omaa persoonaansa. Odotamme innolla tämän vuoden hakemuksia”, Emma Niemi koulutus.filtä sanoo.

Hae MBA-stipendiä

Lisätietoja

Kerttu Kuokkanen
MBA-ohjelmista vastaava johtaja
Aalto University Executive Education and Professional Development
Puh 010 837 3754
kerttu.kuokkanen@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education and Professional Development

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) tarjoaa vaikuttavia liikkeenjohdon ja asiantuntijoiden valmennus-, koulutus- ja kehittämispalveluita. Aalto EE yhdistää laaja-alaisesti käytännön osaamisen sekä Aalto-yliopiston uusimman tutkimustiedon. Toimimme elämänlaajuisen oppimisen alustana liikkeenjohdolle ja asiantuntijoille heidän uransa eri vaiheissa, sekä organisaatioiden strategisena kumppanina mahdollistaen uudistumisen nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Koulutusohjelmamme antavat konkreettisia ratkaisuja, älyllistä pääomaa ja ammatillista etumatkaa niin yksilöille kuin organisaatioille.

Aalto EE:llä on kaksi tukikohtaa: päätoimistomme ja -koulutustilamme sijaitsevat Helsingissä, Aasian alueen toimintoja koordinoidaan puolestaan Singaporesta käsin. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia kansainvälisesti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto EE:llä on kolme arvostetuinta yliopistomaailman laatuakkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Kuulumme näin ollen maailman instituutioista koostuvaan yhden prosentin parhaimmistoon.