Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE:n logo uudistuu – kaikki brändit yhden tunnuksen alle

Aalto University Executive Education Oy ja sen edeltäjät ovat tarjonneet liikkeenjohdon ja asiantuntijoiden valmennus- ja kehittämispalveluita jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Erillisinä brändeinä toimineet Aalto EE, Aalto PRO, Aalto ENT ja Finva yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi yhden tunnuksen alle – Aalto University Executive Education and Professional Development.

"Olemme erottamaton osa Aalto-yliopistoa ja tällä uudistuksella selkeytämme korkealaatuista tarjontaamme asiakkaillemme yhden brändin ja selkeän logon alla", kertoo Aalto EE:n toimitusjohtaja Tom Lindholm.

22.3.2023

Aiemmin erillisinä brändeinä toimineet liikkeenjohdon kehittämispalveluihin keskittynyt Aalto EE, asiantuntijoiden täydennyskoulutusta tarjonnut Aalto PRO, yrittäjille suunnattuja kehittämispalveluita toteuttanut Aalto ENT ja pankki-, vakuutus- ja rahoitusalan osaamiseen erikoistunut Finva yhdistyvät yhdeksi brändiksi. Uusi brändinimi on Aalto University Executive Education and Professional Development. Uusi tunnus perustuu Aalto-yliopiston tunnukseen.

 

 

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) tarjoaa korkealuokkaisia ja vaikuttavia valmennus- ja koulutuspalveluita nykyisille ja tuleville johtajille, asiantuntijoille ja eri alojen ammattilaisille. Aalto EE:n missiona on toimia elämänlaajuisen oppimisen alustana yksilöille, sekä strategisena kumppanina organisaatioille uudistumisen ja jatkuvan kehittymisen matkalla.

”Olemme erottamaton osa Aalto-yliopistoa ja tällä uudistuksella selkeytämme korkealaatuista tarjontaamme asiakkaillemme yhden brändin ja selkeän logon alla, sekä myös ilmennämme elämänlaajuisen oppimisen laajoja mahdollisuuksia”, sanoo Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston Head of Lifewide Learning Tom Lindholm.

”Tulevaisuudessa elämänlaajuisen oppimisen merkitys korostuu yhä monimuotoisemmaksi muuttuvan työelämän myötä – ja siksi myös meidän tarjontamme laajenee ja monipuolistuu. Hyödynnämme edelleen kaikessa toiminnassamme Aalto-yliopiston ainutlaatuisia vahvuuksia ja monitieteellistä lähestymistapaa”, Lindholm lisää.

Aalto EE on Aalto-yliopiston 100 % omistama osakeyhtiö, jonka tarjonnassa yhdistyy käytännön tekeminen, Aalto-yliopiston tuorein tutkimustieto sekä monitieteellinen tapa toimia. Aalto EE:n liikevaihto vuonna 2022 oli 19,5 miljoonaa euroa ja taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä noin 4,1 miljoonaa euroa.

”Brändin ja logon uudistumisen myötä myös siteemme Aalto-yliopiston vahvaan brändiin lujittuu entisestään. Uudistamme asiakkaidemme osaamista ja vastaamme tulevaisuuden osaamistarpeisiin, mutta uudistumme myös itse. Haluamme rakentaa parempaa maailmaa paremmalla johtajuudella – uteliaiden, rohkeiden ja uutta oppivien yksilöiden ja organisaatioiden kautta”, sanoo Aalto EE:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jenni Kässi.

Lisätietoja

Tom Lindholm
Toimitusjohtaja, Aalto University Executive Education Oy
Head of Lifewide Learning, Aalto-yliopisto
Puh. 050 047 4746
tom.lindholm@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education and Professional Development

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) tarjoaa vaikuttavia liikkeenjohdon ja asiantuntijoiden valmennus-, koulutus- ja kehittämispalveluita. Aalto EE yhdistää laaja-alaisesti käytännön osaamisen sekä Aalto-yliopiston uusimman tutkimustiedon. Toimimme elämänlaajuisen oppimisen alustana liikkeenjohdolle ja asiantuntijoille heidän uransa eri vaiheissa, sekä organisaatioiden strategisena kumppanina mahdollistaen uudistumisen nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Koulutusohjelmamme antavat konkreettisia ratkaisuja, älyllistä pääomaa ja ammatillista etumatkaa niin yksilöille kuin organisaatioille.

Aalto EE:llä on kaksi tukikohtaa: päätoimistomme ja -koulutustilamme sijaitsevat Helsingissä, Aasian alueen toimintoja koordinoidaan puolestaan Singaporesta käsin. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia kansainvälisesti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto EE:llä on kolme arvostetuinta yliopistomaailman laatuakkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Kuulumme näin ollen maailman instituutioista koostuvaan yhden prosentin parhaimmistoon.