Uutishuone

Uutishuone

Tärkeää tietoa terveysturvallisuudesta tiloissamme

Teemme Aalto University Executive Education Oy:ssa kaiken voitavamme, jotta asiakkaamme, kumppanimme sekä henkilökuntamme voivat olla turvallisin mielin tiloissamme esim. osallistuessaan ohjelmiimme.

21.4.2022

[päivitetty 21.4.2022 kello 14.40]

Pyrimme varmistamaan terveysturvallisuuden usein eri keinoin niin koulutusohjelmien aikana kuin tiloissamme muutoinkin.

Ohjelmiin osallistuminen

AVI:n asettamien rajoitusten poistuttua ohjelmamme järjestetään pääosin luokkahuoneopetuksena. Pyrimme aina siihen, että myös online-osallistuminen (ja mahdollisesti hybridi-muoto) on mahdollinen. Kaikista järjestelyistä vastaa ohjelman henkilökunta ja osallistujia informoidaan kaikista osallistumismahdollisuuksista hyvissä ajoin. Paikan päällä ohjelmaan voi osallistua ainoastaan täysin terveenä.

Yleiset ohjeet osallistujille, henkilöstölle ja vieraille

Oireet. Osallistuthan ohjelmaan tiloissamme ainoastaan täysin terveenä. Mikäli sinulla on oireita, pyydämme, että osallistut koulutukseen online-yhteydellä, minkä pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään näissä tapauksissa. Oireisena koulutuspäivään ei voi osallistua paikan päällä.

Kasvomaskit. Kasvomaskien käyttöä ei enää edellytetä luokkahuoneissamme eikä asiakas- ja toimistotiloissamme. Maskin käyttöä voi kuitenkin jatkaa, jos haluat suojata itseäsi ruuhkaisissa paikoissa tai tilanteessa, jossa etäisyyden pitäminen on mahdotonta. Maskin käyttöä suositellaan edelleen, jos tiedät altistuneesi koronavirustaudille tai epäilet tartuntaa.

Käsihygienia. Hyvä käsihygienia on ensiarvoisen tärkeää. Tiloissamme on lukuisia käsidesinfiointipisteitä sekä luokissa että taukotiloissa.

Turvavälit. Suosittelemme, että vieraamme pyrkivät mahdollisuuksien mukaan säilyttämään riittävän turvavälin muihin vieraisiin, kouluttajiin ja henkilökuntaan kaikissa tilanteissa, myös koulutustilojen ulkopuolella.

Tarjoilu. Ruokailut ja kahvitauot pyritään porrastamaan ajallisesti, jotta ruuhkatilanteita taukotiloissa ja ravintolassa ei syntyisi eri ryhmien välille.