Uutishuone

Uutishuone

Sinustako seuraava MBA-stipendiaatti? Stipendihaku Aalto MBA -ohjelmaan on avattu

Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) MBA-stipendihaku on käynnistynyt kolmatta kertaa. Stipendi kattaa Aalto MBA for Executives -ohjelmaan osallistumisen ja materiaalit ja sitä voi hakea koulutus.fi-sivustolla 12.6.2022 saakka.

3.5.2022

"Stipendillä haluamme tukea osaajaa, joka pyrkii työssään laajempaan yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Ohjelman osallistujilla on keskimäärin 12 vuoden työkokemus, joten etsimme kokenutta henkilöä", sanoo Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista vastaava apulaisjohtaja Katri Koivula.

MBA-stipendihaku on auki 2.5.–12.6.2022. Stipendin saaja valitaan syksyllä 2022, ja opinnot alkavat vuoden 2023 tammikuussa. Lisätietoja stipendin kriteereistä ja hakulomake löytyvät täältä.

"Olen ollut valtavan vaikuttunut"

Aiempien vuosien MBA-stipendiaatit ovat Startup Refugees -yhdistyksen Pohjois-Suomen aluepäällikön tehtävistä opintovapaalla oleva Matleena Aarikallio sekä Suomen Punaisella Ristillä hankekoordinaattorina työskentelevä Kaisa Kannuksela.

"Olen ollut valtavan vaikuttunut opintokokonaisuudesta. Pidän erityisesti tavasta, jolla moduuleja on vedetty. Kouluttajat ovat taitavia, opetukseen on uppoutunut aivan itsestään. On myös ollut ilahduttavaa huomata, miten paljon painoa henkilökohtaiselle kasvulle annetaan", syksyllä 2021 stipendin saanut Kannuksela kertoo.

"Hakuprosessissa erottuvat ne hakijat, jotka pohtivat ohjelmaan osallistumisen pitkäkestoisia vaikutuksia ja kykenevät itsereflektioon. Matleenan ja Kaisan profiileista kannattaa hakea innoitusta, mutta stipendiä voi tavoitella hyvin erilaisilla taustoilla", koulutus.fi:n viestintäpäällikkö Emma Niemi sanoo.

Stipendiä voi hakea koulutus.fi-sivustolla. Hakijat voivat halutessaan kysyä lisätietoja ohjelmasta puhelimitse +358 10 837 3801 tai sähköpostitse aaltombastipendi@aaltoee.fi.


Lisätietoja

Katri Koivula
Degree-ohjelmista vastaava apulaisjohtaja
Aalto University Executive Education
Puh +358 50 468 02 82
katri.koivula@aaltoee.fi


Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy:hyn (Aalto EE) kuuluu viisi eri brändiä. Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja, Aalto PRO asiantuntijoiden täydennyskoulutusta ja Aalto ENT kehittämispalveluita, jotka auttavat yrittäjiä luomaan uusia liiketoimintamalleja ja -mahdollisuuksia. Finva tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta sekä uusin brändimme Aalto ACCESS inklusiivisia, matalan kynnyksen ohjelmia ja kursseja, joiden oppeja voidaan helposti soveltaa osallistujan työhön, yhdistäen sekä Aalto EE:n että Aalto-yliopiston tarjonnan.

Aalto University Executive Educationin laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia kansainvälisesti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.