Uutishuone

Uutishuone

Markkinoinnin ja johtamisen moniosaaja Anu Vänskä nimitetty Aalto EE:n Aasian toimintojen vetäjäksi

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt Aasian toimintojensa johtoon KTM Anu Vänskän. Kaksi viime vuotta Aalto EE:n toimintaa Singaporessa vetänyt Tiina Haikola jatkaa Aalto EE:n neuvonantajaverkoston jäsenenä.

28.4.2021

Anu Vänskällä on vankka kokemus B2B-markkinoinnin johtotehtävistä, ja hän viimeistelee paraikaa johtamista ja organisaatiokulttuuria käsittelevää väitöskirjaansa Oulun yliopiston kauppakorkeakouluun. 

Aiemmin Vänskä on työskennellyt markkinointijohdon tehtävissä muun muassa Sanoma Pro Oy:ssä ja sen edeltäjässä WSOY Pro Oy:ssä. Hän on asunut ja työskennellyt Singaporessa vuodesta 2019 ja sitä ennen useita vuosia niin Yhdysvalloissa, Saksassa kuin Venäjällä.  

"Aasian toimintomme ovat aina edustaneet pysyvyyden ja vaihtuvuuden kiihkeätempoista yhdistelmää. Olen nyt todella iloinen toivottaessani tervetulleeksi Anu Vänskän. Hänellä on kaikki edellytykset luotsata toimintomme taas uuteen koronanjälkeiseen kasvuvaiheeseen. Pandemiasta huolimatta vahva pohja on rakentunut”, luonnehtii Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice Pekka Mattila

”Olen valtavan iloinen ja ylpeä saadessani tulla osaksi Aalto EE:n ammattilaisten yhteisöä. Aasiassa liikkeenjohdon koulutusta tarjoavien kenttä on laaja ja toimijat ovat kovatasoisia. Olen vakuuttunut, että Aalto EE:n ratkaisut, joissa yhdistyy suomalaisen startup-, yrittäjyys- ja innovatiivisuuskentän viimeisin tieto–taito sekä pohjoismaisen johtamisen taustalla vaikuttavat arvot ja tavoitteet tuovat merkittävää lisäarvoa aasialaisille organisaatioille ja niissä työskenteleville avainhenkilöille”, Anu Vänskä sanoo.  

 

Lisätiedot 

Pekka Mattila 
valtiot. tri, toimitusjohtaja, Professor of Practice 
Aalto University Executive Education Oy 
Puhelin: 040 738 7221 
pekka.mattila@aaltoee.fi 

Anu Vänskä 
Executive Director 
Aalto Executive Education Academy Pte Ltd 
Puhelin: +65 91552321 
anu.vanska@aaltoee.sg 

 

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Aalto University Executive Education Oy:lla on kaksi tukikohtaa: Helsingin toimisto koordinoi toimintaamme Euroopassa, ja Singaporesta johdetaan Aasian alueen toimintoja. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.