Uutishuone

Uutishuone

Humanitaarisen avun ammattilainen Kaisa Kannuksela saa vuoden 2022 MBA-stipendin

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on myöntänyt vuoden 2022 MBA-stipendin humanitaarisen avun ammattilaiselle Kaisa Kannukselalle. Stipendin arvo on 37 800 euroa, ja se kattaa osallistumisen Aalto MBA for Executives -ohjelmaan.

25.10.2021

Tämänvuotinen, koulutus.fi:n kanssa yhteistyössä järjestetty MBA-stipendihaku oli auki 30.4.–13.6.2021. Stipendiä haki sata henkilöä, joista kaksi eteni viimeiselle haastattelukierrokselle.

"Etsimme henkilöä, jolla on vaikuttava henkilökohtainen tarina ja vankkaa osaamista. Painotimme valinnassa motivaatiota ja kykyä itsereflektioon. Vaakakupissa painoi myös sitoutuneisuus Aalto MBA -ohjelmalle keskeisten vastuullisuuden ja kestävän kehityksen teemoihin", sanoo Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista vastaava apulaisjohtaja Katri Koivula.

Stipendin saajaksi valittu Kaisa Kannuksela on valtiotieteiden maisteri ja työskentelee kansainvälisen henkilöavun päällikkönä Suomen Punaisella Ristillä. Hänellä on kymmenen vuoden kokemus humanitaarisen avun työtehtävistä ja viidentoista vuoden tuntemus vapaaehtoistyöstä. Kannukselalle tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus, heikommassa asemassa olevien puolustaminen sekä ilmasto- ja ympäristökysymykset.

"Olen aina aktiivisesti etsinyt mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin. Järjestösektorilta olen löytänyt oman paikkani, jossa voin tehdä arvojeni mukaista työtä. Tuntuu mahtavalta, että pääsen nyt aloittamaan MBA-opinnot ja myöhemmin siirtämään saamani opit myös käytäntöön", Kannuksela kertoo.

Hän on jo muutaman vuoden kartoittanut vaihtoehtoja ja etsinyt koulutusta, joka toisaalta tarjoaisi liiketoimintaosaamista, johtamisosaamista ja verkostoitumismahdollisuuksia, mutta myös kohtaisi hänen arvomaailmansa kanssa.

"Haluan tässä kohtaa uraani suorittaa mieluummin kokonaisen tutkinnon kuin pienempiä kurssikokonaisuuksia. Aalto University Executive Educationiin olen törmännyt useassakin eri yhteydessä, ja entiseltä kollegaltani olen kuullut Aalto MBA -ohjelmasta paljon hyvää", Kannuksela kertoo.

Stipenditoimikuntaan kuuluivat Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice Pekka Mattila, Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista vastaava apulaisjohtaja Katri Koivula, Aalto MBA:n ohjelmajohtaja Anne Nylund sekä koulutus.fi:n toimitusjohtaja Max Lundberg ja viestintäpäällikkö Emma Niemi.

Lisätietoja MBA-stipendistä ja valinnasta:

Katri Koivula
Tutkinto-ohjelmista vastaava apulaisjohtaja
Aalto University Executive Education Oy
Puh 050 4680282
katri.koivula@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Aalto University Executive Education Oy:lla on kaksi tukikohtaa: Helsingin toimisto koordinoi toimintaamme Euroopassa, ja Singaporesta johdetaan Aasian alueen toimintoja.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.