Uutishuone

Uutishuone

Aalto EMBA lunasti paikkansa maailman sadan parhaan ohjelman joukossa – asiakastyytyväisyys Pohjoismaiden korkein

Aalto Executive MBA -ohjelma on valittu jälleen sadan parhaan joukkoon maailman noin neljästätuhannesta EMBA-ohjelmasta. Asia käy ilmi talouslehti Financial Timesin vuosittain julkaisemasta vertailusta. Aalto EMBA pärjää erinomaisesti etenkin asiakastyytyväisyydessä, jossa se on rankingin perusteella Pohjoismaiden paras ja maailman 32. paras.

18.10.2021

Tänä vuonna Aalto EMBA -ohjelman kokonaissijoitus FT EMBA -rankingissa oli 93, kun vuonna 2020 se oli 88.

"Financial Timesin Executive MBA -arviointi on yksi monista seuraamistamme laatuindikaattoreista. Sijoitusten heilahtelu on viime vuosina yltynyt, ja listalle nousee ja sieltä poistuu joka vuosi useita organisaatioita. Pitkäjänteisen kehitystyön kompassina meillä ovat ensisijaisesti Triple Crown -akkreditointien kriteerit", Aalto University Executive Educationin toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professor of practice Pekka Mattila sanoo.

Aalto EMBA -ohjelman asiakastyytyväisyys oli Pohjoismaiden korkein ja maailman parhaiden joukossa myös vuonna 2020. "Ohjelma oli äärimmäisen laadukas, aina huippuopetuksesta loistavaan asiakaspalveluun. Kaikki oli hiottu huippuunsa viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kahden vuoden Aalto EMBA on ainutlaatuinen kokemus, jota suosittelen mielelläni", sanoo Gartnerin asiakasjohtaja ja ohjelman alumni Mina Massoud.

FT EMBA -ranking koostuu 15 kriteeristä, joiden painotukset vaihtelevat vuosittain. Etenkin Aalto EMBA -ohjelmasta valmistuneiden palkkakehitys on korkeaa verrattuna muihin vastaaviin ohjelmiin. Myös kansainvälisten osallistujien suhteellinen määrä nousi edellisestä vertailusta, mikä vaikutti yhtenä tekijänä suotuisasti Aalto EMBA:n sijoitukseen. Aalto EMBA -ohjelman vaikuttavuudesta kertoo myös korkea valmistumisprosentti, joka on peräti 98 prosenttia.

FT Ranking perustuu sekä osallistujien suoraan Financial Timesille antamiin tietoihin että yliopistojen tuottamaan tilastoaineistoon. Vastaajina vertailussa ovat aina kolme vuotta sitten kyseisestä Executive MBA -ohjelmasta valmistuneet.
Tänä vuonna FT EMBA -rankingin kärjessä olivat ranskalaisen HEC Parisin, yhdysvaltalaisen Kellogin ja hongkongilaisen HKUST Business Schoolin ja Kiinassa, Sveitsissä sekä Ghanassa toimivan Ceibsin EMBA-ohjelmat.

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on maailman 50 parhaan organisaation joukossa FT:n Executive Education -vertailussa, joka julkaistiin viimeksi keväällä 2020.

Päivitys 26.10.2021 klo 10.29: Korjattu Aalto EMBA -ohjelman kansainvälinen sijoitus asiakastyytyväisyydessä.

Lisätietoja

Anu Haapala
Viestintäpäällikkö, Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 050 4471 264
anu.haapala@aaltoee.fi

Aalto Executive MBA- ja muiden tutkinto-ohjelmien verkkosivut

Pekka Mattila
Toimitusjohtaja, Aalto University Executive Education Oy
Professor of Practice, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Hanna-Riikka Myllymäki
Business Area Director, Degree Programs
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 050 463 3364
hanna-riikka.myllymaki@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.