Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE luo pohjoismaiden suurimman johtamisen ja asiantuntijuuden kehittämisen keskittymän

Maailman 50 parhaan johtamisvalmentajan joukkoon lukeutuva Aalto University Executive Education (Aalto EE) luo Aalto-yliopisto Töölö -rakennukseen pohjoismaisittain uniikin keskuksen johtajien ja asiantuntijoiden osaamisen kehittämiselle. Aiemmin Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun käytössä ollutta ikonista päärakennusta peruskorjataan ja uudistetaan parhaillaan. Rakennus on muuttovalmis vuoden 2020 loppuun mennessä. Aalto EE on Aalto-yliopiston omistaman rakennuksen päävuokralainen.

Kuva: Aalto-yliopisto/Aki-Pekka Sinikoski

11.7.2019

Read this in English.

Aalto EE suunnittelee ja tuottaa vaikuttavia, tavoitteellisia ja mitattavia oppimiskokemuksia sekä ainutlaatuisia asiakaskokemuksia ja todennettavia liiketoimintahyötyjä. Uudet, kaiken toiminnan yhteen kokoavat tilat mahdollistavat tämän vielä paremmin. Vuosittain lähes 7 000 henkilöä noin 1 000 organisaatiosta hyötyy oppimisesta Aalto EE:n ja Aalto PRO:n alustalla. Alumneja yksin Aalto EE:llä on maailmanlaajuisesti yli 15000. Aalto EE:n tilat ovat myös kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ja heidän asiakkaidensa ahkerassa käytössä. Esimerkiksi eteläkorealaisia Aalto Executive MBA -opiskelijoita käy Helsingissä satoja vuodessa. 

”Olen sekä iloinen että ylpeä, että mahdumme pian yhden ja saman katon alle. Suuri ei aina ole kaunista, mutta olen varma, että mittakaavaetumme pohjoismaissa antaa meille tilaisuuden hioa täydellisyyteen kaikki keskeiset liikkeenjohdon opit sekä loistaa samalla valituilla Aalto-yliopiston vahvuuksia hyödyntävillä erikoisaloilla”, sanoo Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice. 

Moderni taide ja tilat oppimiskokemuksen ytimessä 

Taide kannustaa myös tulevaisuudessa Aalto EE:n asiakkaita ja henkilökuntaa uudenlaiseen ja innovatiiviseen ajatteluun sekä osaamisen jakamiseen. Yhtiön tiloissa on esillä yksi Suomen merkittävimmistä nykytaiteen ja modernin taiteen kokoelmista. Miltei 300 teoksen sijainti tiloissa mietitään jatkossakin huolella.  

Digitaalinen oppiminen lisääntyy, muttei poista kasvokkain oppimisen tehokkuutta 

Yhdessä kasvotusten vietetty aika on edelleen vaikuttava keino vahvistaa verkostoja, etsiä parhaita keskustelukumppaneita oman johtajuuden rakentumiseen sekä jäsentää omaa liiketoimintaa tarkoin valittujen työkalujen avulla. Lisäksi Aalto EE:llä on tarjoomassaan jatkuvasti laajeneva kokoelma temaattisesti keskittyneitä verkkokursseja. Webinaarien ja podcastien merkitys lisääntyy jatkuvasti, ja niitä käytetään runsaasti esimerkiksi ennakkomateriaaleina. Useimpiin Aalto EE:n ohjelmiin kuuluu sekä kohtaamisia kasvokkain että digitaalista oppimista.

Lisätietoja 

Pekka Mattila, valtiot. tri, toimitusjohtaja, Professor of Practice 
Aalto University Executive Education Oy 
Puhelin: 040 738 7221 
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.