Uutishuone

Uutishuone

Johtajia 14 eri maasta tapaa Aalto Executive Summitissa Otaniemessä

Aalto Executive Summit on koonnut tällä viikolla johtajia 14 eri maasta Aalto-yliopiston Otaniemen kampukselle. Aalto EE järjestää tapahtuman nyt jo 11. kertaa.

23.8.2018

Read this in English.

Tämän vuoden aihe on ajankohtainen; digitaalisen ajan visionäärinen johtajuus. Digitaalinen muutos vaikuttaaa työn tekemiseen, sekä siihen, miten liiketoimintaa johdetaan. Myös organisaatioiden rakenteet ovat muutoksen alla samoin kuin resurssien allokointi ja työvoiman rooli yleensä. Näiden aiheiden lisäksi, summitissa käsitellään strategiaa, tuloksellisuutta sekä johtamista, jotka kaikki ovat olennaisia tekijöitä yrityksen tulevaisuuden menestykselle.

Tämän vuotisen summitin 14 eri kansallisuuden lisäksi osallistujat edustavat eri teollisuuden aloja sekä eri kokoisia ja tyyppisiä organisaatioita. Osallistujat ovat joko nykyisiä tai tulevia Aalto Executive MBA, Aalto MBA tai Global Leader -ohjelmien osallistujia. Mukana on myös Aalto EE:n tiettyjen ohjelmien alumneja, jotka haluavat pitää itsensä ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä ja ilmiöistä.

Tapahtuman osana on myös juhlagaala Aalto Executive MBA:n 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Live cases -metodia käytetään kiihdyttämään oppimista 

Aalto-yliopiston huippuasiantuntijoiden lisäksi mukana on professoreita ja puhujavieraita ympäri maailman. Osallistujien ajatuksia on herättelemässä mm. professori Saku Mantere, McGill-yliopistosta, Senior Principal Rumman Chowdhury Accenturelta sekä EVP Kaisa Hietala Nesteeltä.

Tällä kertaa mukaan ohjelmaan otettiin oppimista kiihdyttävä Live Case -metodi, joka on yksi Aalto EE:n nimikkomenetelmistä. Osallistujat työstävät Summitin ajan viiden eri organisaation antamaa casea. Arvovaltaisen tuomariston valitsemat parhaimmat ratkaisut palkitaan.

”Aalto EE:n ohjelmien todellinen vahvuus on niiden maailmanlaajuisessa kattavuudessa. Osallistujat voivat halutessaan suorittaa osan opinnoistaan useissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Ohjelmien aikana luodut verkostot ovat korvaamattomia niin osallistujan ammatillisen kehittymisen ja uran kannalta kuin heidän organisaatioilleenkin”, sanoo Hanna-Riikka Myllymäki, Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista vastaa johtaja.

Lisätiedot

Hanna-Riikka Myllymäki
tutkinto-ohjelmista vastaava johtaja
Puh. 010 837 3851
hanna-riikka.myllymaki@aaltoee.fi

Lisätietoa Aalto Executive Summitista

Lisätietoa Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista 

Aalto University Executive Education Oy 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.  

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Espanjassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Liettuassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanissa, Tansaniassa, Venäjällä, Vietnamissa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.