Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE kutsuu Domenico Dargenion Senior Advisoriksi

Aalto University Executive Education (Aalto EE) vahvistaa organisaatiotaan muutoksen, toiminnan tehokkuuden (operational excellence), sekä hankintojen johtamisen osaajalla. M.Sc. (Tech.) Domenico Dargenio aloittaa Senior Advisor -tehtävässä 4.6.2018. Hän on työskennellyt vuodesta 2006 Wärtsilässä,  jossa hän siirtyi vastikään uuteen tehtävään digitaalisen transformaation johtajaksi.  

4.6.2018

Read this in English.

Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat erityisesti johtajuuden merkitys murroksessa sekä asiakkaan tuominen kokonaisvaltaisesti toiminnan tehokkuuden kehittämisen sekä digitalisaation keskiöön.

“Domenico Dargenion osaaminen alalta yhdistettynä intohimoon organisaation toiminnan tehokkuuden kehittämiseen on tärkeä lisä jo entisestään vahvan Senior Advisor -tiimimme osaamiseen”, sanoo Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja, Aalto-yliopiston työelämään suuntautunut professori.

Koulutukseltaan Domenico Dargenio on kaksinkertainen insinööri (Electrical Engineering, Politecnico di Bari ja Engineering & Contracting, Business School of Politecnico di Milano) sekä Executive MBA (Aalto University Executive Education).

Lisätietoa

Pekka Mattila
valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori (professor of practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Domenico Dargenio
Director, Digital Transformation
Wärtsilä
Tel. +358 40 189 8698
domenico.dargenio@wartsila.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Tansaniassa, Venäjällä ja Vietnamissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.