Riina Viitala aloitti Aalto EE:n Aasian toimintojen johdossa

Riina Viitala aloittaa Aalto EE:n Singaporen toimiston johdossa.

8.3.2017

Aalto University Executive Education -ryhmän (Aalto EE) Aasian toimintojen johtajana on maaliskuussa aloittanut FT Riina Viitala. Aasian toimintoja kaksi vuotta luotsannut Anu Sirkiä palaa Suomeen rakentaakseen konsernin uusia liiketoimintoja ja kumppanuuksia.

"Olen onnekas, kun vahva ja huippupätevä johtaja luo pohjan toiselle samanlaiselle. Tukena on hieno tiimimme alueella. Odotamme kasvun jatkuvan Aasiassa myös vastaisuudessa", luonnehtii toimitusjohtaja, professori (Professor of Practice) Pekka Mattila.

Aalto EE:n johtoryhmässä on ollut naisenemmistö jo pitkään. Tälläkin hetkellä johtoryhmän jäsenistä 80 % on naisia.

Yritys tukee naisia johtajuuden polulla myös omissa ohjelmissaan. Suomessa Aalto EE:n viime vuoden ohjelmien osallistujista 47 prosenttia oli naisia. Osuus on samalla tasolla kuin vuotta aiemmin.

Esimerkiksi Aalto MBA -ohjelmassa naisten määrä on noussut muutamalla prosenttiyksiköllä. Selvä pudotus on kuitenkin nähtävissä Helsingin Aalto Executive MBA -ohjelmassa, jonka tämän vuoden toteutuksessa naisosallistujien määrä on 10 prosenttiyksikköä edellisvuotta alempi. EMBA-ohjelmaa järjestetään seitsemässä eri paikassa, joista tällä hetkellä Taiwanilla vallitsee hienoinen naisenemmistö (52 %) ja myös Iranissa naisten osuus on yli 30 prosenttia.

Lisätietoja

Pekka Mattila
toimitusjohtaja, professori (Professor of Practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Venäjällä ja Vietnamissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.