Jussi Halli vastaamaan Aalto EE:n asiakkuusorganisaatiosta sekä digitaalisesta kehityspolusta

Jussi Halli aloittaa Head of Sales & Customer Value -tehtävässä Aalto EE:llä

31.5.2017

Aalto University Executive Education (Aalto EE) kasvaa voimakkaasti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Yhtiö vahvistaa asiakkuusorganisaatiotaan nimittämällä Jussi Hallin Head of Sales & Customer Value -tehtävään sekä vastaamaan digitaalisen liiketoiminnan kehityspolusta. Halli aloittaa tehtävässä elokuun 2017 alussa.

Ennen siirtymistään Aalto EE:lle Jussi Halli on työskennellyt Telia Finlandin online-toimintojen kaupallisena johtajana ja muissa avainhenkilötehtävissä kuuden vuoden ajan. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus paitsi digitaalisen liiketoiminnan myös myynnin ja muutoksen johtamisesta nopeasti muuttuvissa toimintaympäristöissä. Lisäksi hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus sisältöjen kehittämisessä ja johtamisessa suomalaisessa televisio- ja radiotoiminnassa.  

”Olen iloinen voidessani toivottaa Jussin tervetulleeksi tiimiimme. Murrosta elävä valmennustoimiala hyötyy oikeasta yhdistelmästä alan konkareita ja ulkopuolista näkemystä. Jussin tausta digitaalisen liiketoiminnan parissa vahvistaa organisaatiomme kyvykkyyttä”, kertoo toimitusjohtaja, professori Pekka Mattila.

Lisätietoja

Pekka Mattila, valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori (professor of practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Tansaniassa, Venäjällä ja Vietnamissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.